• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos nakon derbija za titulu u Engleskoj! Ederson imitirao plakanje, a onda gužva - kad je Haland utrčao... (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pogledajte incidente poslije meča Arsenala i Mančester sitija u kome je praktično odlučena titula.

 Sukob na meču Arsenala i Mančester sitija Izvor: Twitter/abhh_mcfc/NoisyPod/Screenshot

Mančester siti je "održao lekciju" Arsenalu i u derbiju 33. kola Premijer lige deklasirao ih je 4:1, nakon čega se čini da će "građani" doći do titule. U najvećem dijelu sezone Arsenal je bio prvi na tabeli i imao je veliku prednost u odnosu na Siti, ali je u posljednje vrijeme počeo da bilježi kikseve. Nisu pobijedili na četiri meča zaredom, tako da je Siti sada prišao na samo dva boda zaostatka - dok imaju i dvije utakmice manje.

Velika pobjeda Gvardiolinog tima "povukla" je i fudbalere Mančester sitija da nakon utakmice dođe do čarki, pa se čini da nije sve bilo toliko gospodski kako su treneri dva kluba željeli da predstave...

Golman "građana" Ederson ponio se nesportski pošto je provocirao gostujuće navijače na "Etihadu" i to tako što se okrenuo ka njima i pokretima ruku je imitirao plakanje, dok je i isplazio jezik... Neukusno, međutim očigledno je bio vrlo raspoložen pošto je njegova ekipa na drugom kraju terena zablistala, dok je Brazilac bio praktično bez posla protiv iznenađujuće loših "tobdžija". Kao i obično u njegovom slučaju, to ne znači da je sačuvao mrežu - pošto jedan od dva šuta u okvir gola nije zaustavio, pa je Arsenal došao do utješnog gola u završnici.

Nije to bio jedini incident koji smo vidjeli pošto su se na kraju utakmice u klinču bili Ben Vajt i Fil Foden, reprezentativci Engleske, da bi se u sve umiješao i Erling Haland koji uglavnom bježi od incidenata. Kada je vidio da je njegov saigrač napadnut, potrčao je i nakon toga je nastala gužva.

Pogledajte kako je Ben Vajt sa leđa napao Fila Fodena nakon čega je nastala opšta frka na terenu, dok za sada nema naznaka da će povodom ovog incidenta biti pokrenuta istraga.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC