• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PUSTIO KOSU I ODLUČIO NAJVEĆU UTAKMICU EVROPE! Kraj bajke Arsenala, zna se ko je najbolji na Ostrvu!

Autor Haris Krhalić

Dominantni Mančester siti razbio Arsenal u derbiju za titulu - 4:1. Kevin De Brujne dvostruki strokelac, a dugokosi Erling Haland "ovjerio" trijumf.

 Mančester siti Arsenal Premijer liga  Izvor: Profimedia

Mančester siti pobijedio je Arsenal 4:1 u utakmici odluke u Premijer ligi. Tim Pepa Gvardiole pokazao je da je sila kojoj nema ravne u Engleskoj, jer je golovima Kevina De Brujnea, kao i Džona Stounsa i Erlinga Holanda nanela konkurentu za titulu poraz koji je vjerovatno odlučio trku za titulu.

Imao je Arsenal sredinom marta osam bodova više od Mančester sitija, ali je prethodnih nedjelja prosipao i prosipao bodove (Liverpul 2:2, Vest Hem 2:2, Sautempton 3:3) i definitivno pao na koljena ove srijede, na terenu tima koji će izvjesno odbraniti titulu i ove sezone. Kada je Haland sa odvezanom kosom istrčao pred Arona Ramsdejla i rutinsi ga savladao za ubjedljivih 4:1, niko na svijetu više nije imao dilemu ko će biti prvak.

Mančester siti bio je šampion Premijer lige u prethodne dvije sezone, a četiri puta je osvojio titulu u prethodnih pet. Ovog proljeća će po svemu sudeći Gvardiola i peti put podići trofej najtežeg prvenstva na svijetu, jer sada ima dva boda manje od Arsenala, ali uz čak dvije utakmice manje i to na samo pet kola do kraja. Pred Gvardiolinim timom je sada zadatak da u mečevima protiv Fulama, Vest Hema, Lidsa i Evertona osvoji dovoljno bodova da mirno dočeka kraj sezone i još jednu šampionsku proslavu na Itihadu, gdje godinama igra najdominantniji tim Premijer lige.

Mančester siti - Arsenal 4:1 (2:0)
/De Brunjne 7', 54', Stouns 46', Haland 95' - Holind 86'/

  • SITI: Ederson - Voker, Stouns, Dijaš, Akanži, Gundogan, De Brujne, Griliš, Bernardo Silva, Rodri, Holand. Igrali su i Mahrez, Alvarez, Foden.
  • ARSENAL: Ramsdejl, Holding, Gabrijel, Vajt, Džaka, Parti, Zinčenko, Odegard, Saka, Gabrijel Žezus, Martineli. Igrali su i Žoržinjo, Trosard, Smit-Rou, Nelson

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC