• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"DUŠAAAN, DUŠAN!" ALEGRI URLAO NA VLAHOVIĆA, ALI... Cijeli stadion čuo, a Srbin neće ni da ga pogleda! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Dušan Vlahović i Maks Alegri očigledno nisu na istim talasnim dužinama i to se vidjelo i na meču Juventusa i Bolonje.

 Vlahović ignorisao Alegrija Izvor: Arena Sport/Screenshot

Srpski napadač Dušan Vlahović još jednom je sa klupe počeo meč za Juventus i ponovo je dobio premalo vremena da pokaže šta zna. Za desetak minuta na terenu protiv Bolonje (ušao u 82. u igru umjesto Milika), Vlahović je imao jednu dobru akciju u kojoj je dobro skočio, ali nije uspio stići do lopte pa je meč završen bez pobjednika (1:1).

Ipak, Vlahović je uspio da skrene pažnju na sebe tako što je ignorisao svog trenera Maksa Alegrija. Italija bruji da su neki od vodećih igrača Juventusa (Di Marija, Vlahović, Kjeza i drugi...) okrenuli leđa Alegriju i ne žele da igraju za "staru damu" sljedeće sezone ako ne dođe novi trener, pa će i reakcija Vlahovića sigurno pojačati ove priče.

Šta se dogodilo? Čitav stadion u Bolonji čuo je kada je u 90. minutu Alegri iz sveg glasa vikao "Dušan, Dušan", vjerovatno nezadovljan načinom na koji je Vlahović pritiskao protivničke igrače u fazi odbrane, međutim jedini koji ga "nije čuo" bio je srpski napadač. Vlahović se nije ni okrenuo ka svom treneru, pa se tako poslije nekoliko desetina sekundi u kadru pojavio i ogorčeni Alegri koji je bio vidno nezadovoljan reakcijom svog fudbalera.

Nije tajna da je Alegri vrlo često otvoreno kritikovao Dušana Vlahovića za njegove partije, čak i kada postigne gol, a stav mladog srpskog napadača sigurno neće u tome pomoći. Čak dva mjeseca je bez gola u Seriji A i pritom je izgubio ritam jer često sjedi na klupi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC