• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dušan Vlahović ponuđen velikanima? Bira Njemačku ili Englesku, sa Juventusom je gotovo!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dušan Vlahović odlazi, a naredna destinacija biće mu jedan od velikana.

 Dušan Vlahović ponuđen Arsenalu i Bajernu Izvor: Profimedia/Piero Cruciatti / Anadolu Agency

Srpski napadač Dušan Vlahović ne blista ove sezone, a glasine da želi da ide iz Juventusa su sve jače. On je u meču sa Bolonjom ušao na teren u 82. minutu umjesto Arkadijuša Milika, a u 90. su svi čuli kako trener Maks Alegri viče na njega.

Poslije svega italijanska "La Stampa" donosi tekst u kome tvrdi da agenti srpskog napadača rade sve da obezbijede njegov transfer na ljeto. "Stara dama" bi lako mogla da ostane bez plasmana u Ligu šampiona, a kako "La Stampa" prenosi u tom slučaju Srbin sigurno ne bi bio u klubu naredne sezone. 

Sada ga Alegri uglavnom ubacuje u igru sa klupe, a on u tom sistemu već deset mečeva nije dao gol. Sada je navodno ponuđen Arsenalu i Bajernu, a Juventus je spreman da ga proda za 70.000,000 evra. 

Bajern se muči u napadu ove sezone i nemaju klasičnog napadača u timu, a iako Arsenal u ekipi ima Gabrijela Žezusa i Edija Nketiju, "tobdžije su još prošle sezone željele Vlahovića u ekipi, a uskoro planiraju renoviranje tima i rade na ojačanju ekipe nakon što su izgubili šampionsku trku sa Mančester sitijem. Što se Juventusa tiče i oni su spremni za njegov odlazak, pa planiraju da ga prodaju i da na njegovo mjesto dovedu Đanluku Skamaku.

On je blistao u dresu Sasuola, a otkako je otišao u velikom transferu u Vest Hem dao je samo tri gola u ligi i u velikoj je krizi. Želi da se vrati u Italiju, a dolazak u Juventus bi mu bio itekako primamljiva opcija. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC