• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik Borca Milan Tegeltija pred Sarajevo: Dolaze gostujući navijači i vjerujem da neće biti nikakvih problema

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Predsjednik Borca Milan Tegeltija vjeruje da će navijači Sarajeva prisustvovati subotnjem derbiju 30. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine na Gradskom stadionu u Banjaluci.

 Milan Tegeltija predsjednik FK Borac pred derbi sa FK Sarajevom Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Trener crveno-plavih Vinko Marinović u petak je u Trofejnoj sali Gradskog stadiona u Banjaluci stavio paraf na novi jednogodišnji ugovor sa banjalučkim klubom, što znači da će ostati na klupi Borca do kraja naredne sezone.

Pred utakmicu protiv Sarajeva, koja je na rasporedu sutra (subota) u okviru 30. kola prvenstva BiH, na press konferenciji smo iskoristili priliku da razgovaramo i sa prvim čovjekom kluba Milanom Tegeltijom, koji je uvjeren, da će za razliku od navijača Željezničara, pristalice Sarajeva uživo posmatrati derbi na Gradskom stadionu.

"Što se tiče nas (FK Borac, prim.aut), mi ćemo obezbijediti gostujućim navijačima mjesto na Gradskom stadionu u Banjaluci. I prethodna odluka za navijače Željezničara nije bila klupska odluka već odluka MUP-a Republike Srpske. I tada smo obezbijedili tribinu da gostujući navijači prisustvuju utakmici. Ovaj put, vjerujem da će navijači Sarajeva biti prisutni na meču i da neće biti nikakvih problema. Naravno, uz obezbjeđenje kao što to tako i inače ide za svaku utakmicu", rekao je Tegeltija.

Zbog masovnih ubistava u Beogradu i Mladenovcu proglašen je Dan žalosti i u BiH, pa je Tegeltija upitan i ko je odgovoran što je Borčev kamionet kružio gradom i uz navijačke pjesmu najavljivao utakmicu protiv "bordo" tima.

"Pretpostavljam da su u pitanju ranije dogovorene marketinške usluge s partnerima koji rade promociju na ulicama. Ne znam da se to dešava, ali ne bi smjelo da se dešava. Odmah ćemo poslije konferencije stupiti u kontakt s ljudima koji to rade da se obustavi", odgovorio je predsjednik Borca.

Pojedinim novinarima zasmetao je i "mali procenat" od prodaje ulaznica - 10 %, koji će ići kao pomoć za malu Saru, koja boluje od epilepsije i cerebralne paralize, ćerku velikog navijača crveno-plavih Darka Vujinovića, koji je preminuo krajem novembra prošle godine.

"Možda je to malo, možda i nije, ali ne sjećam se da je bilo ikad prije. Ovo je puno više od onoga što je prije bilo. Mislim da u ovim gestama koje čini Borac ne treba gledati u zube. Mi imamo i troškove koje plaćamo a koji nisu mali. Tih 10 procenata je za nas prilično veliko opterećenje, ali punog srca i pune duše to radimoBorac će i poslije ove utakmice biti uz Saru, naša pomoć se ne završava nakon jednog meča. I dalje ćemo biti tu i za Saru i za Dariju (Karanović)...Ovo je podstrek i pokazatelj da Borac pripada ovom gradu, Republici Srpskoj i da brine o društveno važnim događajima, ali brine i o ljudima koji su privrženi klubu", naglasio je Tegeltija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC