• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus pomiješao crnu i zlatnu! Ovo je novi dres za Filipa i Dušana: Ostaju crno-bijeli, ali tu su novi detalji (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Tim iz Torina će novu opremu predstaviti u 35. kolu Serije A, na domaćem terenu protiv Kremonezea, nekoliko mjeseci prije početka sezone u kojoj će im ovo biti prva garnitura.

 Novi dresovi Juventusa Izvor: MN Press/Twitter/juventusfcen/printscreen

Fudbaleri Juventusa, a među njima i srpski igrači Filip Kostić i Dušan Vlahović, dobijaju novu opremu. Već u finišu tekuće sezone tim iz Torina će po prvi put obući dresove u kojima će se takmičiti tokom naredne sezone. U promotivnom spotu koji je italijanski klub okačio na društvene mreže vidi se da Pol Pogba pozira u novom dresu, a pored tradicionalnih crne i bijele ovog puta dominira i zlatna! Ili, neka od verzija žute...

U saradnji sa kompanijom Adidas, Juventus je napravio novi dres za sljedeću sezonu, a on je u veoma kratkom roku privukao mnogo pažnje. Na društvenim mrežama postao je hit i brojni fudbalski fanatici komentarišu opremu u kojoj će Juventus igrati naredne sezone, ali i na meču protiv Kremonezea koji je na programu u nedjelju.

Pogledajte kako će izgledati:

Zlatan grb Juventusa, okvir oko imena sponzora na prednjoj strani dresa, kompletan znak proizvođača sportske opreme, kao i tri prepoznatljive štrafte na ramenima biće među najzanimljivijim detaljima u evropskom fudbalu naredne sezone. Nismo ovo očekivali od Juventusa, ali su uspjeli da sačuvaju tradicionalne crno-bijele boje i dresu dodaju fantastične detalje!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC