• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EVO KO JE HALANDOVA DJEVOJKA! Javljaju mu se manekenke, a on smuvao fudbalerku iz svog sela (FOTO)

O privatnom životu Erlinga Halanda se malo toga zna, a sada je konačno otkriveno ko mu je djevojka.

 Djevojka Erlinga Halanda Izvor: Profimedia

Norveški napadač Erling Braut Haland obilježio je fudbalsku sezonu pošto je u svojoj prvoj sezoni u Mančester sitiju postigao nevjerovatna 52 gola. Nije zgoreg podsjetiti da je asistirao za još osam, što će reći da je zaslužan za 60 golova "građana" na samo 48 mečeva, pa je u najužoj listi kandidata za "Zlatnu loptu", posebno zbog toga što na terenu nekada zaista djeluje samo kao robot koji izvršava zadatke Pepa Gvardiole.

Tom imidžu, koji dobro zna da unovči, doprinijele su i navike u ishrani, ali i misterija koja vlada oko njegovog privatnog života. Malo toga se zna o ljubavnim jadima sa kojima se suočavaju momci u njegovim godinama, pa je engleskim medijima dugo trebalo da otkriju ko je ta djevojka koja je "ukrala srce kiborgu".

Britanski list "The Sun" prenosi da je Skandinavac zaljubljen u Izabel Haugseng Johansen, ali vezu već duže vrijeme kriju. U pitanju je 18-godišnja djevojka iz Norveške koja se takođe bavi sportom, ali nije vrhunska sportistkinja poput svog partnera. Johansen je zaljubljena u fudbal, kao i Holand, a trenutno igra za norveški klub Brine. Upravo na taj način su se i upoznali jer je Holand došao u posjetu gradu u kome je odrastao, dok je igrao i za mlađe kategorije muške sekcije tog kluba.

"Holand je sada svjetska zvijezda i mnoge djevojke bi željele da izlaze sa njim, ali je veoma svjestan ove situacije i želi da bude sa djevojkom iz svog rodnog grada koju poznaje godinama. Potrebno mu je da u privatnom životu ima osobe kojima vjeruje i da tako može samo da se fokusira na fudbal", prenose britanski mediji. Pogledajte kako izgleda Izabel:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC