• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SITI GAZI RIVALE, ALI GVARDIOLU NE SLUŠAJU IGRAČI? Pep upirao prstom, Holand poklonio loptu: "To pokazuje kakav je"

Lider Premijer lige ide ka tituli, ali ima i situacija u kojima ne slušaju Gvardiolu.

 Haland prepustio Gundoganu penal Izvor: Twitter/GuardiolaTweets/printscreen

Fudbaleri Mančester sitija savladali su lids (2:1) i tako napravili još tri koraka ka novoj tituli u Premijer ligi, ali je Pep Gvardiola ipak pronašao razlog da se naljuti. Španski trener pobjesnio je na prvu zvijezdu tima, pošto je Erling Holand odbio njegove instrukcije i prepustio Ilkaju Gundoganu da izvede kazneni udarac u samom finišu meča.

Njemački fudbaler turskog porijekla bio je dvostruki strijelac u prvom dijelu meča pa je mladi Norvežanin želio da Gundogan postigne i het-trik, ali... Gundogan nije bio precizan, Gvardiola je pobjesnio jer ga igrači ne slušaju, a zatim strepio jer je Rodrigo nekoliko desetina sekundi kasnije prepolovio prednost. Pogledajte Gvardiolu reakciju, uz "Ti moraš da uzmeš penal" koje je uputio Holandu:

"Da je Gundogan postigao gol, sve bi bilo u redu. Het-trik, sjajno, idemo dalje... Ali izvođač je izvođač. Kod 2:0 to je posao, pogotovo u engleskoj ligi. Nije situacija gdje možete da zaboravite ko izvodi penale, to nije dozvoljeno", rekao je Gvardiola i dodao: "U Engleskoj nije gotova utakmica na 2:0. Da je bilo 4:0 i 10 minuta do kraja, onda OK... Želio sam da penal izvede igrač koji to inače radi. To znači Holand ili Marez. Međutim, i ova situacija pokazuje kakav je Erling. Htio je da obraduje svog saigrača, pokazao je da su mu saigrači veoma važni. Poštujem taj potez Holanda, ali je ipak trebalo da izvede penal, jer je za to specijalista."

Ipak, promašeni udarac sa bijele tačke nije uticao na konačan rezultat meča. Mančester siti je stigao do pobjede i sada ima četiri boda više od Arsenala na samo četiri utakmice do kraja šampionata. Još jedna titula praktično je obezbijeđena, pa bi Gvardiola mogao malo da progleda kroz prste svojim fudbalerima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC