• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POBUNA IGRAČA JUVENTUSA! Zvijezde napravile klan protiv trenera, svi se pitaju za Vlahovića i Kostića!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Svlačionica Juventusa se podijelila zbog trenera Maksa Alegrija i njegove taktike.

 Pobuna igrača Juventusa protiv Alegrija Izvor: Profimedia

Veliki broj fudbalera Juventusa nije zadovoljan i to više niko ne može da sakrije. U sezoni kada je klub bio kažnjavan zbog velikih finansijskih malverzacija i u godini u kojoj igraju užasan fudbal, nije iznenađenje što postoji nezadovoljstvo. Tako italijanski mediji pišu da su se igrači "stare dame" konačno pobunili protiv trenera Maksa Alegrija zamjerivši mu stotinu stvari, posebno način na koji je vodio utakmicu u polufinalu Lige Evrope protiv Sevilje.

Kao što je dobro poznato, Juventus je ispao u produžecima, iako je vodio u Sevilji golom Dušana Vlahovića, ali nakon toga došlo je do pada, pogrešnih odluka i malo po malo - shvatanja da u ovoj sezoni neće biti osvojen nijedan trofej. I to uglavnom znači i promjene na klupi, ali Alegrija i dalje ne daju čelnici kluba.

Posljednje informacije govore da su pobunu u svlačionici napravili Anhel di Marija, Federiko Kjeza i Huan Kvadrado, dok čak list "Republika" ide toliko daleko i objašnjava da je Kolumbijac najviše bijesan na taktičku postavku. Kvadrado je uoči utakmice kazao da će njegov klub igrati visoki presing, ali samo ako im to dozvoli Maks Alegri. Kao da su i sami igrači zbunjeni što se jedini trude da igraju "skroz drugačiji fudbal" u odnosu na ostatak svijeta.

Di Marija nije zadovoljan što je igrao kao napadač protiv Sevilje, dok oko njega nikoga nije bilo na 35 metara, dok je Kjeza ljut što u formaciji 3-5-2 nema mjesto na kom može da igra svoj najbolji fudbal. Za sada nije poznato šta o svome tome misle srpski igrači Dušan Vlahović i FIlip Kostić i da li su "dio ovog klana".

S obzirom na partije koje pruža Juventus, neće biti iznenađenje da veliki broj igrača tokom ljeta zatraži transfer pošto više ne mogu da trpe Maksa Alegrija i njegove taktičke zamisli.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC