• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVE KAZNE U SRPSKOM FUDBALU ZBOG NAMJEŠTANJA! Tri kluba ostala bez bodova i to nije sve - kažnjen i OFK Beograd

Tabela u Srpskoj ligi Beograd izgledaće drugačije nakon ove odluke.

 Namještanje utakmicu u Srbiji kazne Izvor: mondo.ba

Tri kluba u Srpskoj ligi Beograd kažnjena su oduzimanjem bodova, saopštio je Fudbalski savez Beograda. Odluka o tome donesena je nakon što je Komisija za integritet završila istražni postupak. Bez četiri boda ostaće Sinđelić, BASK i Jedinstvo iz Surčina, dok ekipu OFK Beograda čeka novčana kazna zbog drugačijih prekršaja.

Možda će vas zanimati

Ekipe Sinđelić i BASK trenutno se nalaze u sredini tabele i ove kazne neće uticati na njihov status u trećem rangu srpskog fudbala, dok bi Jedinstvo iz Surčina nakon oduzimanja bodova moglo da se nađe u opasnoj zoni. Surčinci će dva kola do kraja prvenstva imati samo dva boda više od pretposljednje ekipe na tabeli, BSK-a iz Borče.

Na osnovu istražnog postupka koji je sproveden od strane Komisije za integritet FS Beograda, i dokaza koji su dostavljeni disciplinskom sudiji Srpske lige Beograd, donesene su sljedeće odluke:

  • Kažnjava se fudbalski klub Sinđelić iz Beograda oduzimanjem 4 boda u tekućoj sezoni zbog učinjenog prekršaja iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FS Srbije na utakmici 18. kola Srpske lige “Beograd” odigrane dana 18.03.2023. između OFK Beograda i FK Sinđelića.
  • Kažnjava se FK BASK TEK iz Beograda oduzimanjem 4 boda u tekućoj sezoni zbog učinjenog prekršaja iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FS Srbije na utakmici 28. kola Srpske lige “Beograd” odigranoj dana 19.05.2023. između FK BASK TEK i FK Zemun.
  • Kažnjava se FK Jedinstvo iz Surčina oduzimanjem 4 boda u tekućoj sezoni zbog učinjenog prekršaja iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FS Srbije na utakmici 24. kola Srpske lige “Beograd” odigranoj dana 26.04.2023. između FK Jedinstvo i FK Zemun.
  • Kažnjava se fudbalski klub OFK Beograd novčanom kaznom u iznosu od 50.000 dinara zbog učinjenog prekršaja iz člana 85 (vrijeđanje i klevetanje) i člana 87 (davanje izjava u sredstvima javnog informisanja o suđenju) Disciplinskog pravilnika FS Srbije.
  • Kažnjava se Nenad Paunović, fudbalski radnik FK BASK TEK iz Beograda zabranom obavljanja funkcije u fudbalu u trajanju od 1 godine zbog učinjenog prekršaja iz člana 72 Disciplinskog pravilnika FS Srbije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC