• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari ne žele Ognjena Vranješa: "Koji Partizan mrze iz dna duše, mogu samo..."

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde nije omiljen među navijačima tima koji bi mogao da pojača tokom ljeta.

 grobari ne žele ognjena vranješa  Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana su pobjedom nad Voždovcem (2:1) u 37. kolu Superlige stavili tačku na košmarnu sezonu, a klupski čelnici već su počeli da misle o prelaznom roku. Tako se danas pojavila informacija da je Partizan dogovorio prvo pojačanje za narednu sezonu - nekadašnjeg reprezentativca BiH i fudbalera Crvene zvezde Ognjena Vranješa. To se, najblaže rečeno, ne sviđa navijačima crno-bijelih!

Tokom utakmice 37. runde najvatrenije pristalice Partizana podigle su transparent kojim se nedvosmisleno govori da su protiv dolaska u klub fudbalera koji je svojevremeno govorio kako mrzi tim iz Humske. "Grobari" su u stihu "odgovorili" na tu izjavu Ognjena Vranješa i poslali poruku upravi kluba. "Svi koji Partizan mrze iz dna duše mogu samo k***c da nam p*še", pisalo je na transparentima koji su pojavili na jugu stadiona. Pogledajte detalje sa meča.

Vranješ je u ranijoj fazi karijere isticao da je navijač Crvene zvezde, a kao igrač Šerifa iz Tiraspolja je na Maksimiru slavio dobar rezultat protiv Dinama u majici sa crveno-bijelim motivima.

Inače, Vranješ je u karijeri promijenio veliki broj timova i eventualni sukob sa navijačima Partizana ne bi bio prvi skandal koji mu je obilježio igračke dane.

Počeo je svojevremeno u Borcu iz rodne Banjaluke, igrao za Crvenu zvezdu, karijeru gradio u Anderlehtu, grčkim i turskim klubovima... Bio je i reprezentativac, gdje su ga takođe pratili incidenti - sporna tetovaža i njeno prepravljanje kako bi mogao da nastupa za nacionalni tim.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC