• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAIGRAČ OGNJENA VRANJEŠA NESTAO U ZEMLJOTRESU: Bivši fudbaler Porta i Čelsija zatrpan u ruševinama u Turskoj!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Jedan od najpogođenijih provincija nakon zemljotresa u Turskoj je Hataj, gdje igra i Ognjen Vranješ.

 Kristijan Atsu Izvor: Anadolija/EPA

Stravičan zemljotres jačine 7.8 stepeni Rihterove skale zadesio je rano jutros jugoistočni dio Turske i pogodio brojne gradove.

Zvanični broj poginulih, prema poslednjim informacijama, širom Turske i Sirije sada je više od 1.380, a hiljade ljudi su povrijeđeno, a ove brojke mogle bi biti daleko veće s obzirom da su cijeli gradovi u ruševinama.

Jedan od najteže pogođenih gradova je Antakija, odnosno provincija Hataj, u kojem je i tamošnji fudbalski klub Hataj čiji član je i bivši reprezentativac BIH Ognjen Vranješ.

Vranješ je izbjegao nesreću s obzirom da se trenutno zbog privatnih obaveza nalazi se u BIH, ali u razornom zemljotresu nastradali su njegovi saigrači, treneri i kolege iz kluba.

Krilni fudbaler Hataja Kristijan Atsu i direktor kluba Taner Savut zatrpani su u ruševinama nakon zemljotresa i spasilačke ekipe trenutno tragaju za njima.

Informaciju je potvrdio njegov klub Hataj, za koji je prethodne noći postigao gol u 97. minutu, dok je i njegov trener Volkan Demirel zaplakao tokom uključenja na Instagramu i zamolio sve koji su u mogućnosti da pomognu Turskoj u ovom teškom trenutku.

Atsu je brzonogi fudbaler iz Gane koji je ime stekao u Portu, da bi ga Čelsi kupio 2013. godine. Međutim, u ovom klubu nikada nije dobio pravu šansu, pa je išao na pozajmice u Vitese, Everton, Bornmut, Malagu i Njukasl junajted, da bi ga "svrake" na kraju otkupile 2017. godine. Igrao je još za Al Red, da bi potom došao u Tursku u Hataju. Gol koji je prošle noći postigao za pobjedu svog kluba bio mu je prvi u ovom klubu.

Hatajspor je u nedjelju igrao meč turskog prvenstva kod kuće i pobijedio Kasimpašu 1:0 golom upravo Kristijana Atsua.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC