• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LIVAJA NAPUSTIO REPREZENTACIJU: Navijači ga brutalno vrijeđali, on htio da se obračuna! (VIDEO)

Marko Livaja neće biti dio tima Hrvatske za finalni turnir Lige nacija.

 Livaja napustio reprezentaciju pogledajte sukob sa navijačima Izvor: Profimedia

Skandal u reprezentaciji Hrvatske! Napadač Marko Livaja napustio je nacionalni tim pred završni turnir Lige nacija i neće biti u sastavu selektora Zlatka Dalića i to zbog vrijeđanja od strane navijača. Selekcija se okupila u Rijeci, a nekoliko navijača je tokom treninga reprezentacije sa tribina vrijeđalo 29-godišnjeg špica Hajduka iz Splita pa je on saopštio Daliću da se oseća kao višak i da napušta okupljanje.

"Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osjećam da nisam spreman da dam reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir tokom priprema za ovo važno takmičenje. Momcima želim svu sreću u Holandiji, da se okite zlatom, za šta sigurno imaju kvalitet i zajedništvo", rekao je Livaja. 

Hrvatska igra polifinale Lige nacija sa Holandijom, a oko 1.500 navijača pratilo je trening sa tribina, a nakon što se više puta sa tribina čulo "Hej Livaja, niko te ne voli", "Livaja tovare", "smeće", "j*bem ti majku" i razne druge uvrede on je otišao da se verbalno obračuna sa navijačima. Na kraju je ipak otišao iz tima 

"Zahvaljujem selektoru na razumijevanju, predsjedniku Kustiću i ekipi iz Saveza na podršci te se nadam da će navijači reprezentacije razumjeti ovakav rasplet. Reprezentacija mi zaista puno znači i nadam se da ću u budućnosti i dalje biti njen član", rekao je iskusni Livaja. Pogledajte ovaj incident:

Navukao je Livaja gnev navijača nakon finala kupa koji je osvojio sa Hajdukom, kada je nakon meča sa Šibenikom uhvaćen kako pjeva neke uvredljive navijačke pjesme. Poslije svega se javio i njegov menadžer Vinćenco Kavalijere:

"Mi iz P&P Sport Managementa želimo da osudimo svaku vrstu verbalnog zlostavljanja bilo kog igrača bilo koje zemlje. U fudbalu nema mesta za navijače koji vređaju i nesportski se ponašaju. Podržavamo našeg igrača Marka Livaju, žrtvu neprihvatljivog ponašanja nekolicine pojedinaca na treningu hrvatske reprezentacije."

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC