• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odbio 200.000 nedjeljno od kluba, pa uzeo evropski trofej: Sad je vrijeme da se naplati, ali cijena je 100.000.000 evra

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dosta je bilo igranja u Vest Hemu, Deklan Rajs hoće na najveću scenu!

 Deklan Rajs može da ide iz Vest Hema Izvor: Profimedia

Vest Hem je u dramatičnom meču finala golom Džareda Bouvena u 90. minutu osvojio Ligu konferencija, a nakon što je kao kapiten Deklan Rajs podigao treći evropski trofej u istoriji kluba, dobio je obećanje da može da ide!

Nakon što je Vest Hem 1965. godine osvojio Kup pobjednika kupova, a onda 1999. godine Intertoto kup, sada su se okitili titulom osvajača Lige konferencija, a predsjednik "čekićara" Dejvid Saliven je istakao da je obećao Rajsu da može da ide u veću sredinu! 

Već nekoliko sezona pouzdanog defanzivnog vezistu traže najveći engleski klibovi, a sada se u trku uključio i Bajern koji želi Rajsa. Iako su u klubu uradili sve da on ostane, od toga neće biti ništa. 

"Obećali smo mu da može da ide, o više ne želi da bude ovdje. Ne možete da tražite od nekoga više nego što je on nama pružio ove sezone. Naravno, sada moramo da nađemo zamjenu, ili zamjene za njega. Dali smo sve od sebe, ponudili smo mu 200.000 funti nedjeljno prije 18 mjeseci i odbio je. Koštalo ga je 10.000.00 funti što je i dalje igrao za Vest Hem", istakao je Dejvid Saliven.

Ponude se očekuju odmah, tri ili četiri kluba će probati da ga dovedu, ali uprava nema namjeru da pristane na bilo šta manje od 100.000.000 evra.

"Mislim da će ponude krenuti da stižu danas. Postoje tri ili četiri zainteresovana kluba, ali nisu još slali ponude iz poštovanja prema nama", istakao je Saliven.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC