• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Zvezde mu branili da se vrati, otišao u Grčku! Ništa od povratka na Marakanu, Bahar još traži lijevog beka...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Filip Mladenović će obući dres Panatinaikosa od ovog ljeta.

 Filip Mladenović ne dolazi u Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Srpski reprezentativac Filip Mladenović (31) napustiće ovog ljeta Poljsku poslije pet sjajnih godina u ovoj zemlji. Nova destinacija Mladenovića trebalo bi da bude Grčka, pošto poljski novinar Pjotr Kozminski sa portala "Gol24" prenosi da je sve dogovoreno kako bi postao fudbaler Panatinaikosa. "Zeleni" iz Atine neće platiti ni obeštećenje za njega, pošto dolazi kao slobodan agent jer mu ugovor sa Legijom ističe posljednjim danom juna.

Nezvanične informacije govore i da je Mladenović dobio mjesečnu platu od 35 hiljada evra, što je novac koji bi u teoriji mogla da mu pruži i Crvena zvezda, međutim kao što je od ranije poznato - njegov povratak na "Marakanu" su ranije spriječili navijači i zato nije dobrodošao iako Baraku Baharu fali lijevi bek.

"Najvatreniji navijači ne gledaju blagonaklono na novo angažovanje momaka koji su u prvom mandatu otišli raskidom ugovora na štetu kluba. U ljeto 2019. godine bilo je priče da bi Zvezda i Mladenović mogli ponovo da ostvare saradnju, ali nema dileme da je stav Delija oko fudbalera otišlih tužbom protiv kluba imao efekta da rukovodstvo ne krene u ofanzivu...", pisao je "Žurnal" prije dvije godine kada se posljednji put spominjao dolazak Mladenovića u Beograd.

Mladenović je inače ponikao u rodnom Čačku, da bi u Crvenu zvezdu stigao u sezoni 2012/13 kada je za sezonu i po zabilježio 42 meča i dva gola. Potom je išao u BATE Borisov, Keln, Standard Lijež, Lehiju i Legiju u kojoj je igrao fudbal života.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC