• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola "pao" ispod stola, pa udario na FIFA i UEFA! "Samo to nemojte da me pitate... Znate šta mi je rekao gazda?"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pep Gvardiola je bio vrlo umoran nakon što je Mančester siti osvojio Ligu šampiona, prvu u istoriji.

 Pep Gvardiola udario na Uefa i Fifa Izvor: YouTube/BeanymanSports/Screenshot

Pep Gvardiola je "skinuo proklestvo" i osvojio je pehar Lige šampiona poslije punih 12 godina. Pričali su mnogi kako ne može da dođe do "ušatog" trofeja bez Lionela Mesija i na kraju je ipak dokazao da može, iako Mančester siti nije dominirao protiv Intera kao što je bila pretpostavka mnogih uoči finala. Mučili su se, nisu izgledali sjajno, ali je gol sjajnog Rodrija donio prvi trofej Lige šampiona u vitrine kluba sa "Etihada".

Jedan od razloga za loš nastup je i umor, pa je Gvardiola nakon utakmice bez dlake na jeziku "udario" na UEFA i FIFA. I to mu nije prvi put. "Pozivam ih da dobro razmisle o svemu tome. Ovo je zaista bilo previše...", kazao je Gvardiola koji je djelovao potpuno iscrpljeno dok se obraćao novinarima.

 ''Nismo bili na najvišem nivou. Nakon Svjetskog prvenstva u Kataru smo podigli formu, ali ovu utakmicu nismo odigrali najbolje. Nemam snage i energije da razmišljam o idućoj sezoni, to je nemoguće. Nama je sada potreban odmor, ova sezona je bila preduga. Igrače sad čekaju utakmice za reprezentacije, nakon cijele sezone moraju da igraju nove utakmice. Pozivam da UEFA i FIFA razmisle o tome...", zaključio je Gvardiola.

Jedan od najboljih trenera svih vremena objasnio je da će proslava titule biti u hotelu sa porodicama i prijateljima, prije nego što u ponedjeljak bude održana parada u Mančesteru, a ne želi ni riječ da kaže o sljedećoj sezoni i na prvo pitanje na tu temu "pao" je ispod stola i rekao da ga puste na miru.

"Znate šta mi je rekao gazda? Finale Lige šampiona je u Londonu sljedeće godine, a neću vam reći moj odgovor jer ne bi bilo prikladno. Ne mogu da pričam o sljedećoj sezoni, samo ću reći da jedva čekam paradu", zaključio je Gvardiola.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC