• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KRSTAJIĆ DOBIO PITANJE O HIMNI "BOŽE PRAVDE", PA IZNENADIO SVE! Vjeruje u pobjedu Bugara: "Znam gdje Srbija ima PROBLEM"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mladen Krstajić odgovarao je na pitanja novinara pred meč sa Srbijom.

 Mladen Krstajić pred utakmicu Bugarske sa Srbijom Izvor: MN PRESS

Srbija gostuje Bugarskoj i traži nova tri boda u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Na klupama biće dvojica srpskih stručnjaka, sa jedne strane Dragan Stojković Piksi, sa druge Mladen Krstajić. Uoči meča u Razgradu (20. jun, 20.45 časova), nekadašnji selektor "orlova" odgovarao je na pitanja novinara. Nije bio raspoložen za odgovor na pitanje jednog srpskog medija, dok je izbegao odgovor oko himne.

Upitan je kako će se osjećati kada bude čuo sa razglasa srpsku himnu "Bože pravde".

"Čeka nas novi meč. Fudbal je najvažnija i najljepša sporedna stvar na svijetu. Mi treba 90 minuta da radimo svoj posao. Poslije toga sve ostaje isto", poručio je Krstajić i izbjegao da priča o toj temi.

Naglasio je da od svojih igrača traži samo borbu.

"Imamo mlad tim i mogu da kažem da nemamo šta da izgubimo u ovakvim okršajima. Naravno, hoćemo da pobijedimo, ali su ovakvi dueli najbolja prilika za mlade, perspektivne i motivisane igrače da skrenu pažnju na sebe. Očekujem da igraju sa željom, energijom. Njima je potrebno iskustvo, treba im vrijeme, ne želim da pravim alibi priče, ali mi za pet dana pravimo dodatne treninge kako bismo mogli da dobijemo još igrača u trenažnom procesu."

Ne obazire se previše na priče o otkazu koje su se pojavile.

"Znam kako radimo i isto tako znam da su ljudi iz fudbalskog saveza zadovoljni. Uvijek prilazim svemu maksimalno odgovorno, čiste savjesti, ako sam ja nervozan, šta onda da očekujem od igrača? Moj zadatak je da im pomognem i da ih spremim za meč, prije svega psihološki. Znam gdje Srbija ima problem i gdje možemo da je ugrozimo. Što se rezultata tiče, ja bih najviše volio da pobijedimo. Vidjećemo..."

Novinari su ga pitali i za krizu u kojoj se nacionalni tim nalazi i loše rezultate.

"Morate da shvatite da je kraj sezone. Neki igrači nisu u ritmu, jer nisu igrali u klubovima. Mi imamo dvije utakmice u tri dana za pravljenje korekcija, nemamo mogućnost kao recimo Srbija koja ima tu opciju da u Beču igra sa jednim timom, pa da protiv nas izađe sa drugim. Nadam se da će i Bugarska u budućnosti imati priliku za tako nešto", zaključio je Krstajić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC