• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Darko Vojvodić preuzeo 17. klub u karijeri! "Ne sumnjam u nas, ići ćemo uzlaznom putanjom!"

Autor Dragan Šutvić

"Vojvoda" je postao novi trener Famosa iz Vojkovića.

 darko vojvodić novi trener famosa  Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Darko Vojvodić, koji je nakon rastanka sa novljanskom Slobodom napravio pauzu u trenerskom poslu i postao novi predsjednik Sutjeske iz Foče, vraća se pored aut-linije.

Popularni Vojvoda će u narednom periodu biti trener Famosa iz Vojkovića, a na zvaničnom predstavljanju najavio je visoke klupske ambicije.

"Gledajući sebe u prošlom periodu, to su sve prva ili druga mjesta i ja se nadam da će sezona biti uspješna i kvalitetna. Zadovoljstvo mi je da budem dio Famosove porodice. Ispred nas je veliki posao, koji nije nimalo lagan. Dobro je da je Famos u prvoj godini, koja je po prirodi stvari jako teška, uspio da ostane u ligi. Smatram da su ljudi koji su vodili Famos u prethodnom periodu uradili pravi posao i svaka im čast na tome. Ostaje nam da unaprijedimo ekipu i da budemo bolje plasirani. Ne sumnjam u sve nas i odgovorno vam tvrdim da će Famos ići uzlaznom putanjom", rekao je Vojvodić prilikom predstavljanja, istakavši da "neće biti foliranja".

"Igraće se muški, muški i moraće se na svaku loptu. Znam sebe i na koji način se to radi. Ne volim da govorim u prvom licu jednine, ali sam jedini koji je osvojio Prvu ligu i Republike Srpske i Federacije BiH, koliko puta sam bio jesenji prvak, viceprvak. U fudbalu ništa nije slučajno, ništa ne može da se sakrije, niti predstavi većim nego što jeste. Sve je onako kako jeste i kako može da bude. Sve ovo što sam nabrojao mi ništa ne znači. Na novom sam početku, treba mi nova energija i svi ovi rezultati mi ne znače ako ne napravimo sa Famosom ono što očekujete. Ovaj posao nas tjera da budemo sve bolji i bolji i siguran sam da će Famos igrati bolje", podvukao je Vojvodić, kojem će u radu pomagati Zoran Kokot.

Inače, u bogatoj trenerskoj karijeri Vojvodić je vodio brojne klubove, pa su se tako nizali Sutjeska (Foča), Proleter (Teslić), Drina (Zvornik), Sloboda (Tuzla), Radnički (Lukavac), GOŠK (Gabela), Slavija, Travnik, Zvijezda (Gradačac), Tuzla siti, Borac, Radnički 1923 (Kragujevac), Olimpik, Sim-Bau, Goražde i Sloboda (Novi Grad).

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC