• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUPILI GA ZA 25.000.000, A ON DRESOVE PRODAJE PREKO FEJSBUKA: Skandal poznatog fudbalera u Premijer ligi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iako je prije tri godine djelovalo da će biti veliko pojačanje kluba, igrač koji je i dalje član Evertona nije opravdao ni evro uložen u transfer.

 Fudbaler Evertona prodaje opremu preko interneta Izvor: Profimedia

Poznati fudbaler Žan-Filip Gbamin toliko silno želi raskid ugovora sa Evertonom da je spreman čak i da preko društvenih mreža rasproda opremu koju je dobio na korišćenje u tom engleskom timu. Javnost na Ostrvu ostala je potpuno šokirana kada je primijetila da povremeni reprezentativac Obale Slonovače preko Fejsbuk profila želi da se riješi trenerki, dresova i svih ostalih dijelova opreme koju je zadužio.

Upravo su ostali dijelovi opreme poput trenerke, štucni, torbi i kostobrana dokaz da je oglas stvarno postavio Žan-Filip Gbamin, a ne neki navijač koji je uspio da se domogne njegovog dresa i sada pokušava da zaradi novac. Ostaje još samo da vidi da li se afrički fudbaler ovako raspravlja sa klubom ili je u teškoj finansijskoj situaciji i znači mu svaki zarađeni evro.

U oglasu se, između ostalog, navodi i da su na prodaju neki dresovi koje je Žan-Filip nosio na utakmicama. To je izazvalo smijeh među navijačima Evertona koji su se međusobno šalili kako to nije moguće jer on nikada nije ni bio na terenu u dresu njihovog tima, pa ovaj trik koristi samo za dizanje cijene.

Pogledajte objavu koja je ubrzo postala hit na Tviteru:

Everton je u avgustu 2019. godine odlučio da kupi Žan-Filipa Gbamina. Engleski tim je tada Majncu platio čak 25 miliona evra, ali se ubrzo ispostavilo da je to bila greška. Reprezentativac Obale Slonovače nije uspio da se nametne u Evertonu, pa je nakon samo osam odigranih mečeva počelo sa njegovim pozajmicama - prvo u CSKA iz Moksve, a zatim u Trabzon.

Nekadašnji učenik Lensa je u tim ekipama igrao malo više, ali nije uspio da ubijedi klubove da ga kupe i ukažu mu povjerenje. Zbog toga bi Gbamin trebalo da se pojavi na početku priprema engleskog kluba za novu sezonu, ali pokušava tihim bojkotom da se izbori za transfer u Bundesligu, gdje se najkomotnije osjećao. Vjerovatno je i prodaja klupske opreme jedan od poteza kojima želi da ukaže kako je prekid saradnje najbolja opcija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC