• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac postigao "pola tuceta" golova, Marinović djelimično zadovoljan: Prvo poluvrijeme dobro, drugo moralo bolje

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

U sklopu proslave 50. rođendana FK Omarska, Borac gostovao u Potkozarju i ostvario ubjedljivo pobjedu 6:0.

 Vinko Marinović komentar utakmice Omarska Borac 0:6 Izvor: Promo/FK Borac/Nikola Kulaga

Iako se radilo o revijalnom meču, "crveno-plavi" veoma ozbiljno shvatili su prijateljski duel sa Omarskom, pa su mrežu slavljenika napunili do vrha. BIlo je 0:6 (0:5).

Banjalučani su u Potkozarju bili gosti povodom pola vijeka postojanja Omarščana, ali nisu imali pardona, posebno u prvom poluvremenu, kada su igrači Borca pet puta tresli mrežu domaćina.

Po dva gola postigli su kapiten Jovo Lukić, te novajlija Hoze Rikardo Kortez, koji je već u prvom nastupu u "crveno-plavom" dresu pokazao da bi mogao biti vrijedno pojačanje. Takođe, i Damir Hrelja, koji je ovog ljeta stigao u Banjaluku, upisao se u strijelce, dok je precizan bio i David Čavić, povratnik u tabor Banjalučana. Mladi krilni napadač vratio se u Borac poslije 12 mjeseci provedenih u trebinjskom Leotaru, ušao u nastavku i postigao gol za konačnih 0:6.

"Prvo poluvrijeme je bilo veoma dobro, u drugom smo mogli da odigramo bolje. Ipak, možemo da budemo zadovoljni zalaganjem svih igrača koji su bili na terenu. Imali smo dobrih akcija, napadački smo bili veoma dobri, a najvažnije je da je sve proteklo bez povreda pred put na Zlatibor", rekao je po završetku mečašef stručnog štaba Borca Vinko Marinović.

Ekspedicija Borca u ponedjeljak kreće put Zlatibora, gdje ih čekaju i četiri kontrolne utakmice. Svakako najzanimljivija će biti odigrana u četvrtak od 18 časova u Užicu, gdje će "crveno-plavi" odmjeriti snage sa beogradskom Crvenom zvezdom. Ovaj susret direktno će prenositi TV Arena Sport, a tekstualni prenos uživo moći ćete da ispratite na našem portalu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC