• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdino dijete izgubilo crveno-bijelu devetku! Promjena na dresu mladog fudbalera - njegov broj čeka najveće pojačanje!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mladi fudbaler na prvom meču u novoj sezoni nije nosio broj devet, kao što je bio slučaj prethodnih mjeseci.

 Jovan Mijatović ne nosi više devetku u Crvenoj zvezdi Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su prvi pripremni meč pred sezonu 2023/24, a u pobjedi nad reprezentacijom Užica mladi Jovan Mijatović je imao ulogu startera - bez devetke na leđima! Izmijenjeni igrački kadar još nije zaokružen, pa se može zaključiti da će doći do promjena. Kako je na predstavljanju Pitera Olanjinke rekao sportski direktor Mitar Mrkela jedno pojačanje se i dalje čeka, a vjerovatno je riječ o napadaču koji košta dva miliona evra!

Pošto je mladi Jovan Mijatović prvi dio meča odigrao u dresu sa brojem 22 - naslijeđenim od Veljka nikolića - jasno je da crveno-bijeli "9" čuvaju za klasičnu devetku! Emanuel Late-Lat (24) će, po svoj prilici, dobiti taj broj čim stavi potpis na ugovor sa srpskim šampionom i završi sagu koja traje već nekoliko nedjelja.

Inače, Emanuel Late-Lat je potencijalni reprezentativac Obale Slonovače, koji je već sedam godina pod profesionalnim ugovorom sa Atalantom. Tim iz Bergama ga je doveo još u mlađim kategorijama, ali pravu šansu u prvom timu nije dobio - selio se na čak osam pozajmica od kojih je posljednja bila i najuspješnija, u švajcarskom Sent Galenu. Upravo tamo skrenuo je pažnju Zvezdinih čelnika, koji su spremni da plate obeštećenje za njegove usluge. 

U narednoj sezoni će Crvena zvezda, pored napadača koji stiže, kao opcije pred protivničkim golom imati i Žan Filipa Krasoa i Pitera Olanjinku, koji prinudno može da igra na mjestu napadača iako se bolje snalazi kada je nešto defanzivniji. U toj konkurenciji stasavaće mladi Jovan Mijatović, ali bez devetke koja mu je data kada je sredinom prošle sezone promovisan u prvi tim.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC