• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PIRLO MIJENJA STANKOVIĆA: Sampdorija dobija novog trenera, veliki izazov pred legendom nakon odlaska Srbina

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji fudbaler Juventusa i Milana i reprezentativac Italije Andrea Pirlo, vraća se u Italiju, gdje bi trebalo da preuzme klub iz Đenove.

 Andrea Pirlo Izvor: cristiano barni/Shutterstock

Andrea Pirlo biće novi trener Sampdorije, javljaju italijanski mediji.

Nekadašnji fudbaler Juventusa i Milana i reprezentativac Italije, koji je jednu sezonu sjedio i na klupi "stare dame", vraća se iz Turske, gdje je u prethodnom periodu bio trener Fatih Karagumruka.

Stručnjak za transfere Đanluka di Marcio tvrdi da će osvajač Svjetskog prvenstva iz 2006. godine sa "azurima" uskoro biti predstavljen, nakon čega će biti potvrđeno njegovo imenovanje za novog trenera kluba koji je donedavno vodio Dejan Stanković.

Srpski stručnjak nije uspio u misiji spasavanja Sampdorije u Seriji A, pa će klub iz Đenove naredne sezone nastupati u Seriji B.

Prema izvještajima iz Italije, Pirlo će potpisati dvogodišnji ugovor sa opcijom za produžetak saradnje na još jednu sezonu.

Podsjetimo, Fabio Groso bio je primarni cilj Sampdorije, ali nije postigao dogovor sa novim vlasnikom Andreom Radricanijem. Italijanski biznismen nedavno je preuzeo Sampu, spasavajući klub od bankrota, te se navodno sastao tri puta sa Pirlom. Di Marcio tvrdi da je Pirlov entuzijazam i iskustvo na kraju ubijedilo Radricanija da mu ponudi ugovor.

Bivša zvijezda Juventusa i Milana provela je prošlu sezonu u Turskoj. Pirlo se vraća u Italiju nakon jednogodišnjeg angažmana u Juventusu u sezoni 2020/21, kada je osvojio Kup Italije i Superkup.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC