• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi zbog Džeke propada plan priprema?! Utakmica zakazana - Edin stigao i neće da igra!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda se nakon Zlatibora seli u Sankt Peterburg, ali je pitanje da li će tamo igrati sve zakazane mečeve.

 džeko ne želi da igra u rusiji  Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde trenutno se pripremaju na Zlatiboru gdje će Barak Bahar imati priliku da upozna tim koji će voditi kroz predstojeću sezonu, dok će veoma jake provjere, nakon okršaja sa Borcem (četvrtak) imati kada kada odu Rusiju. Na izuzetno jakom turniru koji organizuje Zenit iz Sankt Peterburga trebalo bi da igraju još i Fenerbahče i Nefči! Da li će, ostaje da se vidi jer je Edin Džeko u turskom klubu napravio pobunu!

Po informacijama turskih medija, reprezentativac Bosne i Hercegovine odbio je da igra na turniru u rodnom gradu Vladimira Putina zbog rata koji Rusija vodi na istoku Ukrajine. Navodno, takav potez napadača "povukao" je i ostale fudbalere Fenerbahčea, koji sada ne žele da putuju u Rusiju i tamo igraju prijateljske susrete.

Ovo nije prvi put da Edin Džeko jasno iznosi svoj stav o ratu u Ukrajini. Svojevremeno je zbog njegovih riječi i "pobune" u reprezentaciji Bosne i Hercegovine otkazan prijateljski meč dvije selekcije. U tim trenucima niko u Evropi nije želio da igra protiv ruskih fudbalera, pa su oni morali da se snalaze tražeći protivnike u Aziji.

Ostaje da se vidi kako će tim iz Istanbula riješiti ovaj problem i da li će zbog nezadovoljstva igrača koji je najveće pojačanje morati da se povuče sa turnira koji je na programu početkom jula. Meč protiv Fenerbahčea za Crvenu zvezdu biće posljednja provjera u Sankt Peterburgu jer je zakazan za 12. jul, nakon čega slijedi samo generalna proba i uigravanje finesa pred novu sezonu.

Podsjećamo, Crvena zvezda je kao šampion Srbije obezbedila direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona, pa se zbog toga klub potrudio da u pripremnom periodu odigra mečeve sa nekoliko izuzetno jakih timova. Ideja je da se kroz te utakmice brusi forma za mečeve sa najboljima na kontinentu, a nove okolnosti govore da bi Zvezda mogla da potraži novog rivala ili da bi Zenit mogao da traži novog učesnika ovog turnira!

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Hoće li Džekin sljedeći transfer biti u predsjedništvu BiH, umjesto Komšića ili Bećirevića....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC