• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda trakom "kupila" vjernost Dragovića! Htio da ide, pa postao kapiten i sve se promijenilo: Čast mi je...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Milan Borjan dobio nasljednika u Crvenoj zvezdi, novi kapiten je Aleksandar Dragović.

 Aleksandar Dragović novi kapiten Crvene zvezde Izvor: MN PRESS

Aleksandar Dragović ponio je kapitensku traku Crvene zvezde na prvoj "test" utakmici protiv selekcije Užica (3:1), da bi dan kasnije sa stadiona "Rajko Mitić" stigla i zvanična potvrda da je promovisan u vođu tima. Dragović će sa trakom oko ruke naslijediti dosadašnjeg kapitena Milana Borjana koga je novi trenera Barak Bahar "precrtao" po dolasku u klub, a s obzirom da ima ugovor na još čak tri godine - proslijeđen je na pozajmicu u Slovan iz Bratislave.

"Izuzetno sam ponosan što sam Zvezdin kapiten. Velika imena, ne samo srpskog, već i svjetskog fudbala su nosila kapitensku traku u Zvezdi. Čast mi je što mogu da ih naslijedim. Ovo mi je samo još jedan motiv da na svakom meču dajem maksimum. Nikada se nisam štedio, a sada imam još veći motiv da nastavim tako. Hvala svima u klubu što su mi ukazali ovo povjerenje, ali i navijačima što vjeruju u mene", rekao je Aleksandar Dragović u izjavi za zvanični sajt crveno-bijelih nakon što je imenovan na novu funkciju u timu.

Time je završena i saga oko njegovog odlaska koja je počela još zimus. Tada je Dragović insistirao da ode u Sampdoriju, pritisci da obezbijedi transfer u Italiju nastavljeni su i ovog ljeta, a uprkos strahu navijača crveno-bijelih da bi Austrijanac mogao da ode, na kraju se čini da ga je kapitenska traka ubijedila da ostane.

"Zaista sam dvije godine dao sve za ovaj klub. Vjerujem i nadam se da mi niko neće postavljati prepreke i da će moja želja za promjenom biti shvaćena i prihvaćena", rekao je Dragović prije samo mjesec dana. Podsjetimo, Dragović je Crvenu zvezdu odigrao 96 utakmica i postigao je četiri gola, odnosno ima još 11 nastupa u nezvaničnim mečevima za srpskog šampiona koji odnedavno broji i prijateljske utakmice u zvaničnu statistiku.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

ssss

Pa trebo je postati kapiten cim je zakoracio na stadion.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC