• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koliko godina ima ovaj čovjek?! Navijači u šoku zbog pojačanja - klub tvrdi da je MLADI reprezentativac! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Predstavljen je kao novo pojačanje kluba, ali pitanje je da li će navijači biti oduševljeni ako se ispostavi da Đaval Kaiba nije mlad.

 novo pojačanje altaha izgleda starije  Izvor: Instagram/scraltach1929/printscreen

Transferi širom Evrope su u punom jeku - najbolji timovi gledaju kako da se pojačaju pred novu sezonu, a da ono što im nije preko potrebno za ogroman novac pošalju u Saudijsku Arabiju, dok oni koji nemaju ogromne budžete moraju da se dovijaju. Tako je mali austrijski klub Altah pravo pojačanje za novu sezonu pronašao u Kamerunu, odakle stiže reprezentativac Đaval Kaiba (20). A da li ima baš toliko godina, pitanje je...

Austrijanci su ga već predstavili na zvaničnim stranicama kluba i jasno je da će u narednom periodu nositi dres tima koji je prethodne sezone trenirao Miroslav Klose, a za koji je kao pozajmljeni fudbaler nastupao Marko Lazetić. Sada će uzdanica biti Kaiba, koji je odmah po dolasku izazvao brojne komentare - navijači sumnjaju da je on i dalje mladi reprezentativac Kameruna jer na fotografiji izgleda barem 15 godina starije!

Zbog toga se na Instagramu povela polemika - inače objave Altaha imaju jednocifren broj komentara, a ovog puta ih ima čak 55 i svi komentarišu koliko je star defanzivni vezni koji će po prvi put igrati u Evropi. Navodno, on je rođen 8. februara 2003. godine, a vi nam recite da li vjerujete u to.

Ovaj slučaj mnoge je podsjetio na Džozefa Minalu, nekadašnjeg omladinca Lacija. On je sa 17 godina stigao u centar pažnje jer je optužen da je punih 25 godina stariji, zbog čega su od transfera odustali klubovi koji su željeli da ga angažuju. U međuvremenu je razvijao karijeru kroz italijanske niželigaše, ali nikada nije postao slavniji od tračeva o svojim godinama.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Više vijesti iz fudbala

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC