• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sa Hrvatskom igrao finale Mundijala - Italijani misle da je Srbin!

Autor Dragan Šutvić

Vezni fudbaler Marcelo Brozović koji gotovo deceniju igra u Italiji doživio da jedan od najvažnijih medija u zemlji ne zna čiji pasoš ima.

 italijani misle da je marcelo brozović srbin  Izvor: Youtube/Prime Video Sport IT/printscreen

Prethodnih dana jedna od najvažnijih tema u svjetskom fudbalu - barem što se tiče transfera - jeste odlazak hrvatskog fudbalera Marcela Brozovića u Al Nasr. Djelovalo je da je transfer dogovoren, zatim da je sve propalo, pa ponovo da se došlo do rješenja... U ovom trenutku sve stoji jer Saudijci pokušavaju da promijene uslove pod kojima je dogovor postignut, a za to vrijeme se Italijani blamiraju jer reprezentativca Hrvatske nazivaju Srbinom!

U uglednom dnevnom listu "Korijere delo Sport" navedeno je kako je srpski fudbaler veznog reda već dogovorio lične uslove sa timom za koji nastupa Kristijano Ronaldo. Očigledno su dobro upućeni u dešavanja oko transfera jer se Marcelo stvarno dogovorio sa Al Nasrom, ali su promašili nacionalnost fudbalera koji je svjetski poznat, godinama igra u italiji i ima dva mundijalska polufinala sa Hrvatskom!

"Nevjerovatno, ali istinito. Pregovori oko transfera Marcela Brozovića u Al Nasr su ponovo stopirani. Srpski vezni fudbaler postigao je dogovor sa klubom iz Saudijske Arabije i ljekarski pregledi zakazani su pred potpis ugovora", navodi se u dijelu teksta gdje je Korijere delo Sport napravio veliku grešku.

Inače, Marcelo Brozović je rođeni Zagrepčanin i preko Hrvatskog dragovoljca i Lokotive stigao je do Dinama u kojem se afirmisao tokom tri seniorske sezone. Uslijedio je transfer u Inter za koji nastupa već osam godina, a za razliku od nekih drugih hrvatskih fudbalera poput Danijela Subašića i Luke Modrića on nema nikakvo srpsko porijeklo. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC