• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVI POLUDJELI ZA ARAPSKIM MILIONIMA OSIM HRVATA! Daju "blanko ugovore", a Brozović i Modrić rekli NE

Hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Marcelo Brozović odbili ponude iz Saudijske Arabije.

 Modrić i Brozović odbili arapske milione Izvor: Profimedia

Nije više nikakva tajna da je Saudijska Arabija odlučila da "umiješa prste" i da napravi od svoje fudbalske lige daleko kvalitetnije fudbalsko takmičenje, pa tako prethodnih nedjelja čitamo o "suludom novcu" koji daju četiri kluba: Al Itihad, Al Nasr, Al Ahi i Al Hilal. Sve je počelo dolaskom Kristijana Ronalda zimus za platu od 200 miliona evra, a potom se sve nastavilo tokom ljeta i već je zaključen veliki broj šokantnih transfera.

Nakon što je Lionel Mesi odbio milijardu evra i otišao u američki MLS, Saudijci su se okrenuli "utješnim rešenjima" u vidu fudbalera koji su u zenitu svoje karijere, ali su ubijedili i nekoliko igrača koji i te kako imaju šta još da ponude u Evropi. Malo ko ih je odbio, a pored Mesija to su još samo dva Hrvata - Luka Modrić i Marcelo Brozović.

Modrić je već produžio ugovor sa Real Madridom do idućeg ljeta i čini se da je svjestan da će ga Saudijci čekati makar još godinu dana, iako će njemu tada biti punih 39, dok je sedam godina mlađi Marcelo Brozović na kraju rekao "ne" jer još želi da igra vrhunski fudbal. Bilo da to bude u Interu ili Barseloni koja se već dugo raspituje za njega... Sve u svemu, mora da ima baš mnogo poverenja u sebe kada se u tridesetim zahvalio na ponudu od 20 miliona evra po sezoni!

Prethodno su Karim Benzema (Real Madrid) i N'Golo Kante (Čelsi) stigli u Al Itihad za platu od 107 miliona dolara, odnos 86 miliona dolara godišnje, potom Ruben Neveš (Vulverhempton) i Kalidu Kubilali (Čelsi) su postali novi fudbaleri Al Hilala u skupocjenim transferima. I to nije kraj, tek narednih dana očekuje se da nastavi da se "osipa" Čelsi, ali i još neki drugi evropski klubovi. Eduar Mendi je na korak od Al Ahlija, Hakim Ziješ će u Al Nasr, dok se spekuliše i o selidbi Roberta Firmina, Bernarda Silve, Vilfrida Zahe, pa i Nejmara.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC