• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaleri Hrvatske "Za dom spremni": Pjevali su Tompsona, pa veličali ustaše i sve snimili! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dejan Lovren i Marcelo Brozović još jednom su se potrudili da budu u centru pažnje, ali zbog postupaka van terena.

 Dejan Lovren i marcelo Brozović skandiraju Za dom spremni VIDEO Izvor: Facebook/EpicBrozo Caffe Bar/printscreen

Hrvatska fudbalska reprezentacija još jednom je napravila fenomenalan uspjeh i osvojila treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u fudbalu, apsolutno zasluženo. Uspjeli su u tom ključnom meču da savladaju Maroko sa 2:1, pa je bilo jasno da će im biti priređen doček u glavnom gradu te države - Zagrebu. Nakon dočeka u tom gradu, više se priča o Dejanu Lovrenu i Marcelu Brozoviću, nego o bilo čemu drugom.

Preko 100.000 navijača dočekalo je "vatrene" na ulicama glavnog grada, nakon čega se proslava proširila u razne klubove, kafane i kafiće širom Hrvatske. Dejan Lovren i Marcelo Brozović svoj uspjeh proslavili su u Velikoj Gorici, u kafiću koji je u vlasništvu samog Brozovića. Situacija je u jednom momentu eskalirala i na snimcima koji su direktno emitovani na Fejsbuk stranici tog kafića, mogli su se vidjeti ova dva fudbalera kako uživaju uz stihove Marka Perkovića Tompsona, a to nije bio prvi put da se pjesme ovog muzičara mogu čuti u slavljima hrvatskih fudbalera. Stihovi tog "muzičara" više puta su korišćeni u borbenim pjesmama tokom ratova na prostoru Jugoslavije.

U jednom momentu na snimku se vide Lovren i Brozović kako salutiraju starim fašističkim pozdravom uz poklič "Za dom spremni". Još jednom se potvrdila činjenica da određeni hrvatski fudbaleri "skriveno" podržavaju određene ideje i pored činjenice da je Lovren u više navrata isticao prijateljstvo sa najboljim srpskim sportistom Novakom Đokovićem, kome se neskriveno divi. Pored toga Lovren je rođen u Zenici. Hrvati su na terenu pokazali da su jedna od najboljih selekcija na svijetu, ali zato van terena imaju još mnogo da rade ne bi li dostigli taj nivo.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC