• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA POBIJEDILA ZENIT, A BAHAR OTKRIO ŠTA MU JE NAJBITNIJE: "Izuzetno sam srećan, uživao sam!"

Trener Crvene zvezde Barak Bahar analizirao pobjedu nad Zenitom u Rusiji.

 Barak Bahar izjave nakon pobjede nad Zenitom Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

Crvena zvezda je odigrala izuzetno dobar pripremni meč protiv Zenita u Sankt Peterburgu, a na turniru u Rusiji igrači Baraka Bahara su upisali trijumf (2:1). Golovima Mirka Ivanića i Žan-Filipa Krasoa crveno-bijeli su stigli do trijufma i obradovali su svog trenera, koji je nakon meča bio pun hvale - na njihov, ali i na račun navijača koji su popunili tribine.

Prije svega, protiv Zenita su se vidjeli obrisi igre kakvu Barak Bahar želi. Crvena zvezda je pritiskala, izlazila u visoki presing i terala igrače Zenita da greše pred svojim golom. To su stvari na kojima Izraelac insistira na treninzima, a zatim i na "prebacivanju" sa treninga preko prijateljskih mečeva, na takmičarske utakmice.

"Važno nam je što smo pobijedili na startu turnira, i to u ovakvom ambijentu na prelijepom stadionu. Odnos igrača je bio sjajan, važno mi je bilo da dobro startujemo, ali očekuje nas još treninga i spremanja", rekao je Bahar i dodao: "Želim da dobro izgledamo na terenu i da ono s treninga prenosimo na utakmice. Najvažniji mi je presing i napad sa velikim brojem igrača, na tome je fokus. Prvi gol smo postigli kao rezultat uvježbane akcije. Naravno, volio bih da osvojimo turnir." 

Svjestan je novi trener Crvene zvezde da je naspram sebe danas imao veoma jak tim, sastavljen od mnogo internacionalaca koji bi mogli da igraju i u zvučnijim klubovima. Ipak, njegova ekipa je odlično odreagovala na to i uspjela da se odupre pritiscima, zbog čega je na kraju nagrađena pobjedom.

"Imaju mnoštvo dobrih igrača i nismo mogli da se fokusiramo samo na jednog. Doslovno smo morali da mislimo na sve kako nas ne bi kaznili, ali pomogao nam je i Glazer koji je sjajno branio. Ne volim da ističem pojedince, govorim uvijek o timu. Meni je bitno da igrači dobro rade, i da imamo takav odnos da im sve govorim u lice. Svidjelo mi se što smo danas imali i duh i stav i želju", rekao je izraelski stručnjak.

Crvena zvezda je imala podršku u Rusiji, a Baraku je to prijalo.

"Izuzetno sam srećan što sam mogao sa klupe da čujem i osjetim podršku navijača. Uživao sam. Hvala im što dolaze da podrže klub, nadam se da će ih biti još više na narednim mečevima. Ekipa ih je na kraju pozdravila što dovoljno govori o tome koliko smo zahvalni. Pobjeda je upravo za naše navijače. Zadovoljan sam rivalima, igramo sa dobrim ekipama i to je nivo onoga što nas čeka u Ligi šampiona. Testiramo sebe, ali je još uvijek početak i tek dvije nedjelje treniramo", podvukao je Bahar.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC