• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan Borjan stigao u novi tim: Čekaju ga kvalifikacije, a donosi mir i sigurnost!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Doskorašnji kapiten Crvene zvezde otišao je na pozajmicu u Slovan iz Bratislave.

 Milan Borjan predstavljen u Slovanu iz Bratislave Izvor: Instagram/skslovanbratislava/printscreen

Crvena zvezda se priprema za novu sezonu i u sklopu toga je savladala Zenit iz Sankt Peterburga u Rusiji (2:1), a gotovo u isto vrijeme je Milan Borjan (36) predstavljen u novom klubu. Iskusni čuvar mreže završio je mandat u Beogradu jer njegovi kvaliteti nisu po ukusu Baraka Bahara i kao pozajmljeni igrač preselio se u Bratislavu, gdje će pojačati Slovan pred novu sezonu.

Aktuelni šampion Slovačke počeće kvalifikacije za Ligu šampiona od prve runde, a Borjan bi mogao da bude važan adut tima na putu ka evropskoj eliti. Iako se za sada čini da Slovaci nemaju prevelike šanse da se domognu grupne faze, zna se da je Milan već pravio čuda kada je Crvena zvezda prolazila istim tim putem.

"Milan Borjan je bio jasan izbor kao pojačanje od prvog trenutka kada se pojavila mogućnost da ga angažujemo. Učinio sam sve što sam mogao kako bismo uspjeli da ga dovedemo. On je golman s ogromnim iskustvom na klupskom, ali i reprezentativnom nivou. On je tačno ono što nam je bilo potrebno, neko ko može da donese mir i sigurnost u našu odbranu. Siguran sam da ćemo to i dobiti od Milana Borjana, koji je došao kod nas na godinu dana. Njegov dolazak je benefit i za mladog Martina Trnovskog, koji će uz njega sigurno napredovati", uvjeren je Slovanov direktor Ivan Kmotrik.

Ne čudi što su Slovaci donijeli takvu odluku, imajući u vidu šta je sve u karijeri prošao i doživio Milan Borjan. Znali su da u čuvara mreže mogu da se pouzdaju jer je tokom prethodnih godina bio jedan od najvažnijih aktera u Zvezdinim uspjesima. Borjan je sa Crvenom zvezdom osvojio šest uzastopnih šampionskih titula i još tri Kupa Srbije, branio je u grupnoj fazi Lige šampiona i u nokaut fazi Lige Evrope.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC