• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači pretukli fudbalera nakon što su ga zatekli u orgijama!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Brazilski navijači upali su u motel u kome je fudbaler Luan upražnjavao seksualne odnose sa prijateljima i prijateljicama.

 Brazilski navijači pretukli fudbalera zbog orgija Izvor: Profimedia

Navijači brazilskog kluba Korintijans prebili su svog fudbalera Luana (30) pošto su upali u jedan motel u Sao Paulu i tamo ga zatekli usred orgija, pišu brazilski mediji. Navijači su navodno bili jako nezadovoljni njegovim ponašanjem jer još od februara 2022. godine nije nastupao za klub zbog raznih izgovora, a redovno prima platu, a kada su ga vidjeli da još i uživa za to vrijeme - odlučili su da ga odmah prevaspitaju.

Luan je inače u klubu od 2020. godine, ali već godinu i po dana ne igra jer se, prema riječima brazilskih medija, svojim ponašanjem izvan i na terenu zamjerio najvatrenijim pristalicama Korintijansa. To znaju i treneri koji izbjegavaju da ga koriste u igri, a Luna u međuvremenu ne želi da ide i dobija platu.

Za oko tri godine u klubu, Luan je sakupio 80 nastupa, a vidjećemo da li će fizički napad u motelu u toku pomenutog čina uticati na njegovu odluku da promijeni mišljenje i pobjegne glavom bez obzira iz Korintijansa - ili će se možda još više zainatiti i ostati u brazilskom velikanu. Već dugo traje nagovaranje Luana da napusti klub, ultrasi su koristili razne metode, međutim vezni fudbaler ne želi da ode sve dok mu ne istekne ugovor na kraju sezone. Zbog toga nisu marili ni kada su ga zatekli sa još četiri prijatelja i pet prijateljica, a u čitav slučaj uključila se naravno i policija.

Luan je inače prethodno igrao za Gremio i bio jedan od njihovih najboljih fudbalera, čak je bio i na spisku Brazila i sa olimpijskom selekcijom je osvojio zlato u Riju, ali od dolaska u Korintijans 2020. godine ne blista. Da veći problem bude, zamjerio se navijačima, pa je morao i na pozajmicu u Santos.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:12
Navijači Brazila veseli pred utakmicu protiv Hrvatske
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC