• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horor! Ubio djevojku, tijelo bacio psima, a sad ima novi klub!? Svijet u šoku, kako je ovo moguće!?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nevjerovatne vijesti stižu iz Brazila...

 Fudbaler ubio djevojku bacio je psima pa potpisao ugovor sa klubom  Izvor: Instagaram/oficialbrunogoleiro

Zvuči kao priča iz horor filmova, ustvari je nešto što se dogodilo u stvarnosti, brazilski golman je ubio svoju djevojku, njeno tijelo bacio psima da je rastrgnu, a sada se zaposlio u novom klubu! Bruno Fernandeš de Souza (38) osuđen je na 22 godina zatvora 2013. godine, ali je pušten na slobodu ranije zbog žalbe njegovog advokata. Majka ubijene djevojke Elize Samudio se žalila, protestovala, ali uzalud...

On je 2010. godine prvo organizovao kidnapovanje svoje tadašnje djevojke Elize (25). Mučili su je članovi bande, među kojima je bio i jedan bivši policajac, poslije čega je Bruno zadavio, pa je bacio psima. I sve to je učinio pred njihovim sinom, koji je tada imao samo četiri mjeseca. Njega je sada doveo malo poznati brazilski klub Orion koji s time pohvalio i na društvenim mrežama, uz poruku "Pojačanje za poziciju golmana, dobro došao."

On je priznao krivično djelo i sve navedene detalje, osim djela u kom je tvrdoi da dijete nije njegovo i da ga je Eliza prevarila. Proveo je u zatvoru šest godina, pa je 2019. godine premješten u drugi zatvor, sa znatno slabijim obezbjeđenjem. Tamošnji mediji pišu da su u zatvoru "Varginja" zatvorenicima dozvoljavali da spavaju kod kuće, jer tamo nisu postojali uslovi za to i onda bi ih vraćali u zatvor u 6 ujutru. Poslije žalbe advokata on je pušten u januaru ove godine i ima obavezu da se na svaka tri mjeseca javlja osobi zaduženoj za uslovni otpust u Rio de Žaneiru.

Tokom suđenja je tužilac otkrio i da je Bruno kidnapovao, a kasnije ubio Elizu, zbog toga što mu je ona zaprijetila da će ga tužiti i da će plaćati alimentaciju za dete. "Njegova nedjela i ono što je uradio, to je nemoguće opisati, a da se ne slomiš. Fotografije koje smo vidjeli sa lica mjesta. Ma, to su stvari iz najgorih noćnih mora, ne možete to ni da zamislite", rekao je detektiv Edson Moreira koji je bio zadužen za taj slučaj. DNK test utvrdio je da je beba zaista njegova i dječak se nalazi kod majke ubijene djevojke. Ovako on izgleda:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC