• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BURNO U PARTIZANU, NATHO SE BUNIO, DULJAJ DONIO ODLUKU O NOVOM KAPITENU: "Traka u ovom klubu je velika čast"

Natho se bunio, ali će Svetozar Marković biti novi kapiten Partizana.

 Svetozar Marković  novi kapiten Partizana Izvor: MN PRESS

Bura u Partizanu oko kapitenske trake. Bibras Natho se bunio, očekivao je da će on imati tu čast i privilegiju, Igor Duljaj mislio je drugačije i odabrao je Svetozara Markovića kao zamjenu za Slobodana Uroševića koji je otišao. Poslije intervjua Izraelca oglasio se i novi kapiten i defanzivac crno-bijelih.

Na pripremama u Sloveniji je on nosilac trake i očekuje se da će tako biti i kada sezona krene. "Ako i u zvaničnim mečevima budem kapiten, biće mi velika čast i zadovoljstvo da sa 23 godine budem kapiten Partizana. Ukoliko se to dogodi, potrudiću se da dam sve od sebe na svakom treningu, utakmici, da pomognem saigračima i svima u klubu", rekao je Marković.

Ima 23 godine i dobro pamti kada je prvi put došao u Humsku. "Sjećam se toga, došao sam prvi put 2011. godine, ako se ne varam pripreme su bile u Kosjeriću. Imao sam epizodu u Olimpijakosu, vratio sam se opet. Imao sam 11 godina tada, zapazio me Milan Ristić na Jahorini i tada sam došao. Na pripremama sa prvim timom bio sam prvi put 2017. godine, imao sam samo 17 godina, dosta sam se promijenio i kao čovjek i kao fudbaler od tada do sada."

Poslije veoma loše prošle sezone, ove godine se od njega i ekipe očekuje mnogo više. "Pritisak je ogroman, očekivanja i ciljevi su veliki. Svaki igrač ima neke oscilacije u igri, nemoguće je držati jedna nivo 20 godina karijere. Najbitnije je da se igrač podigne iz takve stuacije, jedini način za to su pobjede i rad na treninzima."

Rezultati na pripremama nisu dobri, Partizan je izgubio od Bohemiansa, ali je Svetozar uvjeren da će sve doći na svoje. "Energija u timu je dobra, rezultati će doći kada se malo odmorimo i dođemo do neke svježine. Noge su teške, tek smo krenuli sa pripremama, imamo dva treninga dnevno, imali smo dva meča. Kada završimo pripreme i kada uhvatimo svježinu, biće sve dobro."

Na kraju je upitan i ko mu je prvi čestitao na kapitenskoj traci. "Porodica i djevojka prvi su mi čestitali, srećni su i oni kao i ja, znaju šta za mene predstavlja Partizan. Poslije njih su mi saigrači čestitali. Velika čast je biti kapiten ovog kluba, nadam se da će sve biti dobro i da ćemo imati dobru sezonu", zaključio je Marković.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:38
Partizanov Izraelac Bibars Natho dobio srpski pasoš
Izvor: FK Partizan
Izvor: FK Partizan

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC