• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVANIČNO! Pao najveći transfer u istoriji engleskog fudbala

Autor Haris Krhalić

Deklan Rajs novi je fudbaler Arsenala.

 Deklan Rajs potpisao za Arsenal Izvor: Profimedia

Engleski fudbaler Deklan Rajs prešao je iz Vest Hema u redove Arsenala, potvrdili “čekićari” na svojoj zvaničnoj stranici.

U saopštenju se navodi kako se radi o rekordnom iznosu u engleskom fudbalu, a informacije koje stižu iz Engleske navode da se radi od transferu vrijednom 110 miliona funti.

Interesantno je da je Rajs skoro duplo skuplji od Erlinga Halanda koji je prošlog ljeta stigao u Mančester siti iz Dortmunda, a nakon što je "milionerima" isplaćeno 60 miliona evra - postao je njihov glavni fudbaler i prethodnu sezonu je postigao čak 52 gola, pomogavši im da postanu šampion Premijer lige i Lige šampiona. Takav doprinos, bar u golovima, nećemo vidjeti od Rajsa, ali vjeruje Mikel Arteta da će Englez donijeti stabilnost u veznom redu.

Dvadesetčetverogodišnji veznjak je još kao tinejdžer stigao iz Čelsija u Vest Hem, a nakon akademije “čekićara” debitovao je i za prvi tim.
Rajs je prethodne sezone u Vest Hemu osvojio Konferencijsku ligu, a već dugo je kapiten kluba. Nastupio je do sada čak 245 puta za "čekićare" i postigao je 15 golova.

Treba dodati kako je ovo drugo pojačanje Arsenala, a prije Rajsa za londoski klub potpisao je i njemački napadač i dosadašnji igrač Čelsija Kai Haverc.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC