• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA ODBILA SAUDIJSKE MILIONE: Zvezdan Terzić nije htio da otkrije ime, ali jedan detalj otkriva ko je

Na "Marakanu" stigla značajna ponuda za iskusnog fudbalera.

 Crvena zvezda odbila ponudu iz Saudijske Arabije Izvor: RTS/Screenshot

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da je šampion Srbije odbio ponudu za jednog 30-godišnjeg fudbalera crveno-bijelih iz Saudijske Arabije.

"Uvijek je raskorak finansijskog i sportskog direktora, juče smo bili na sastanku, dobili smo ponudu za našeg igrača od 30 godina od pet miliona evra i finansijski direktor kaže da je nevjerovatna greška ako prodamo igrača od 30 godina za pet miliona u Saudijsku Arabiju", rekao je on gostujući na Radio-televiziji Srbije.

"Sportski direktor kaže 'Ne, ni sličajno, jako nam je važan zbog Lige šampiona'. Naravno, trener bi htio sve najbolje igrače Evrope, finansijski direktor da održi finansijsku kontrukciju... Ko je taj igrač? Nećemo da remetimo atmosferu, odbili smo tu ponudu. Znam da je to poslovno loša odluka, ali svjesni smo dobre atmosfere, pozitivne energije oko Zvezde i želimo da ove jeseni odigramo grupnu fazu Lige šampiona i da dočekamo proljeće", dodao je Terzić.

Iako funkcioner Zvezde nije htio da otkrije za koga je došla ponuda iz Azije, djeluje izvjesno da je govorio o Mirku Ivaniću, jednim od dugogodišnjih nosilaca igre šampiona, koji će u septembru napuniti 30 godina.

On je ugovorom vezan za crveno-bijele do 2025. godine, a očigledno je da na "Marakani" ne žele da se rastanu sa njim tako lako, bez obzira na značajnu ponudu iz zemlje koja ovog ljeta obasipa fudbalere novcem.

Ivanić je igrač Zvezde od 2019, kada je poslije niza pokušaja klub sa "Marakane" ipak uspio da ga dovede iz BATE Borisova. Ispostavio se to kao jedan od najboljih transfera crveno-bijelih, jer su dobili igrača sa kojim su osvojili pet titula i tri Kupa Srbije. U međuvremenu su Zvezdu vodila četvorica trenera i svaki je imao najveće povjerenje u ofanzivca iz Bačkog Jarka, a to se odnosi i na Baraka Bahara.

Pogledajte

00:50
GOOOL! IVANIĆ! 2:0!
Izvor: RTS1
Izvor: RTS1

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC