• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marinović nakon poraza Borca u Beču: Momcima nemam šta prigovoriti, mogu im samo čestitati - u revanšu druga priča

Autori Bojan Jakovljević Autori Dragan Šutvić

Trener Banjalučana nije bio nezadovoljan nakon minimalnog poraza od Austrije, te je naglasio da u Banjaluci očekuje potpuno drugačiji meč. /Od izvještača Monda iz Beča/

 Vinko Marinović Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Borac nije izdržao - u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu poražen je minimalno od Austrije u Beču, a jedini gol na meču postigao je Haris Tabaković duboko u sudijskoj nadoknadi vremena, tačnije u 94. minutu.

Banjalučani su odigrali veoma dobar meč, postavili čvrst blok pred golom večeras sjajnog Nikole Ćetkovića, ali on nažalost nije izdržao do kraja.

Trener Vinko Marinović naglasio je da je ponosan na svoju ekipu, te da im nema šta zamjeriti.

"Znali smo kako Austrija igra i mislim da smo se dobro postavili. U prvom poluvremenu imali smo pritisak domaćina, imali su dvije dobre situacije za gol, ali se i nama otvorila dobra prilika za vođstvo, koju nismo iskoristili. U nastavku je protivnik nastavio da vrši pritisak, mi smo čekali kontranapade, gdje smo imali sjajnu situaciju da dođemo do vođstva, ali isto tako ranije je i Austrija imala svoje prilike. Primili smo gol u posljednjem minutu i čestitao bih domaćinu na pobjedi. Mislim da nemam momcima šta prigovoriti. Mogu im samo čestitati na zalaganju i igri koju su prikazali. Očekuje nas druga utakmica, koja će sigurno biti otvorena, a mi ćemo pokušati doći do pobjede i prolaza dalje", rekao je Marinović na konferenciji za medije po završetku utakmice na stadionu "Đenerali Arena"

Borac se planski orijentisao na kontranapade. Više pažnje obraćao je na odbranu, znajući da će domaćin biti agresivan i na svom terenu pokušati da dođe do prednosti pred revanš za sedam dana u Banjaluci.

"Danas smo bili dobro postavljeni defanzivno. Čekali smo kontre znajući kako Austrija igra, s obzirom da rade dobar visoki presing. Bilo je teško izaći iz zadnje linije kroz pas. Kada smo u tome uspjeli, dolazili smo u situaciju da kreiramo dobre šanse. U revanšu ćemo se sigurno drugačije postaviti. Austrija je kvalitetna ekipa, sigurno nam neće biti lako, ali pred načim navijačima i na našem terenu imamo lijepu priliku da ih iznenadimo", dodao je Marinović.

Revanš susret igra se na Gradskom stadionu za sedam dana, takođe u terminu od 20.30.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

IXI

Bravo Vinko i momcima!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC