• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvata cijele sezone vrijeđao isti igrač! Psovao ga na treninzima, a igrao u prvom timu... Zato je otišao!?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Marsej je ovog ljeta ostao i bez Igora Tudora i Nuna Tavareša koji nisu bili u dobrim odnosima.

 Igor Tudor svađao se sa Nunom Tavarešom u Marseju Izvor: Profimedia/Norbert Scanella/Panoramic

Hrvatski trener Igor Tudor pravio je u jednom dijelu prošle sezone čuda sa Olimpikom iz Marseja, međutim kao i u većini klubova koje je vodio - nedostajala mu je konstantnost i bolji odnos sa igračima. Zbog toga je na kraju sezone u kojoj je Marsej bio treći odlučio da ode i naslijedio ga je španski trener Marselino, dok su polako počele da "cure" informacije o Tudoru i svemu onome što se dešavalo u svlačionici.

Tako je najpoznatiji sportski list "L'Ekip" objavio informaciju da se Igor Tudor vječito svađao sa portugalskim fudbalerom Nunom Tavarešom, inače pozajmljenim igračem Arsenala. Obojica su ovog ljeta napustila "Velodrom", a sada se saznalo da su bili u vrlo lošim odnosima i da to nisu krili pred ostatkom tima.

"Nuno Tavareš je stalno na treninzima vrijeđao Tudora. Tavareš je prošao burnu godinu u Marseju pošto je na početku briljirao, postigao je tri gola na četiri meča, što je vrhunski za beka, ali zatim je postao poznat po tenzijama sa trenerom. Ipak, Hrvat nije mogao da zamisli tim bez Portugalca. Sve do samog kraja sezone bio mu je stalno u prvom timu iako su svi u klubu znali da ga Tavareš stalno vrijeđa na treninzima. To je veliko iznenađenje jer Tudor gradi imidž strogog, autoritativnog trenera, ali je ovdje iz nekog razloga napravio izuzetak", stoji u tekstu koji je objavio francuski "L'Ekip".

Tako je prošle sezone Tavareš odigrao 39 utakmica i na njima je postigao šest golova, a možda je Tudor baš "izgubio svlačionicu" jer su drugi igrači vidjeli kako se Portugalac odnosi prema njemu. Vidjećemo gdje će Tavareš igrati sljedeće godine pošto je malo vjerovatno da će nastupati za Arsenal i spominje se pozajmica u Benfiku.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC