• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hoću Bajern Minhen u Ligi šampiona! Zvezdin napadač pred početak sezone: "Svaki dan se borim protiv Dragovića!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novi napadač Crvene zvezde Žan Filip Kraso pričao sa medijima pred početak sezone.

 Žan Filip Kraso o Zvezdi i Bajernu u Ligi šampiona Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda zvanično nije ni počela sezonu, a očekivanja navijača već su visoko iznad stadiona "Rajko Mitić". Dok sjajna atmosfera oko kluba raste ka nebu, ofanzivac Žan Filip Kraso svakim potezom na terenu "kupuje" navijače - kakav je majstor pokazao je na pripremama u Rusiji, ali i protiv Fiorentine u Beogradu.

Zbog toga ne čudi što ga navijači već poštuju, a čini se da i njemu prija uloga koju je dobio na početku sezone. Ukoliko bude golova i njegovih neobičnih proslava, nema sumnje da će publici na tribinama Marakane biti jedan od omiljenih igrača u crveno-bijelom dresu.

"Počeli smo pripreme veoma dobro i sve se bolje poznajemo. Osjećam se dobro, dajem sve od sebe na terenu", rekao je Kraso i nastavio: "Da, imam dobar prvi kontakt sa loptom. Smatram da mi je to jedan od glavnih aduta. Ja se samo trudim da budem što bolji na terenu. Ne znam koliko golova mogu da postignem, ali trudiću se da to bude najviše moguće. Volim da asistiram, ali je bolje kad postignem gol jer onda mogu da izaberem način na koji ću da proslavim."

Samo nekoliko trenutaka ranije Aleksandar Dragović je uz zagonetan osmijeh preporučio novinarima da pitaju Žan Filipa Krasoa da li može da mu uzme loptu na treninzima. Iz te izjave je djelovalo kao da su već imali duele, a napadač je sa osmijehom dočekao pitanje...

"Dragoviću je jako teško oduzeti loptu na treningu! Stalno se borimo", uz osmijeh je rekao novi napadač Zvezde.

Žan Filip Kraso se u razgovoru sa novinarima dotakao i svog dolaska u Beograd, odnosno Lige šampiona koju će predstojeće jeseni igrati sa srpskim klubom. Tom prilikom otkrio je i sa kim bi volio da odmjeri snage na međunarodnoj sceni.

"Dobro je, tek sam stigao u grad i upoznajem. Moj stan je dobar, sve je u redu. Utisci sa stadiona su mi odlični, bilo je mnogo navijača i buke. Osjećao sam se dobro na terenu", rekao je Kraso i dodao: "Ako bi trebalo da biram jednog protivnika u Ligi šampiona, to bi bio Bajern Minhen. Odrastao sam u Njemačkoj i simpatišem taj klub. Nema tu malih timova i utakmica, a smatram da možemo da igramo fudbal na njihov način. Poštujemo svaki tim, ali protiv svakoga želimo da odigramo najbolji meč. Moj izbor je bio da pređem u klub koji igra u Ligi šampiona, ali bilo je još razloga. Informisao sam se, gledao sam snimke, znao sam da je ovo istorijski veliki klub. Smatram da je to dobro za mene. Pričao sam sa Kangom kada sam došao da potpišem ugovor, a igrao sam protiv Kingsa Kangve u reprezentaciji prije nego što sam potpisao i od njih sam se informisao."

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC