• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 TSC Partizan Superliga Srbije uživo prenos livestream
 TSC Partizan Superliga Srbije uživo prenos livestream

LUDNICA! PARTIZAN U 96. ISPUSTIO POBJEDU U MEČU SEZONE: Nemoguće je prepričati šta smo sve vidjeli!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Partizan je ispustio pobjedu protiv TSC-a u Bačkoj Topoli.

 TSC Partizan Superliga Srbije uživo prenos livestream Izvor: MN PRESS

TSC i Partizan odigrali su potencijalno najbolji meč sezone u Superligi, a tek je 1. kolo! Na kraju nije bilo pobjednika, meč je završen neriješenim ishodom (3:3), a za to je "krivac" Miloš Stojić koji je u 96. minutu iskoristio nemarnu igru crno-bijelih koji su prokockali na taj način dva boda.

U završnicu utakmice Partizan je ušao sa prednošću od 3:2, djelovalo je da je TSC u nokdaunu jer je prethodno promašio penal za vođstvo, međutim crno-bijele su "upropastili" novajlije Kalulu i Antić. Prvo je ofanzivni fudbaler Partizana napravio drugi žuti na sredini terena u želji da prekine kontru, da bi potom lijevi bek izbacio loptu u korner, a nije morao. Upravo iz kornera je Mirčevski pogodio Stojića i postavio konačan rezultat.

Prije toga je teško i opisati šta smo sve vidjeli: šest golova, dva promašena penala, jedan poništen gol, jedan crveni karton, kao i preokrete. TSC je bolje otvorio meč i poveo je golčinom Antonića u 12. minutu, da bi u završnici poluvremena Natho i Belić (40. i 43. minut) donijeli preokret. Ipak, crno-bijeli su prvi od dva gola u nadoknadi primili u posljednjim trenucima prvog dijela. Tada je Kanute neoprezno faulirao jednog igrača domaćeg tima unutar svog kaznenog prostora, a Ifet Đakovac je pogodio sa kreča za 2:2 pred pauzu.

U nastavku je Partizan bolje počeo, imao je priliku da povede u 55. minutu preko Natha, ali je Izraelcu živu loptu uhvatio Ilić, za njegov drugi promašaj sa kreča u crno-bijelom. Ni dva minuta kasnije Partizan nije imao sreće kada je Mihajlo Ilić zatresao mrežu svog prezimenjaka, pošto je Šćekić bio u ofsajdu. Sve je moglo da se promijeni u 77. kada je opet Đakovac dobio priliku da sa bijele tačke dovede TSC u vođstvo, ali je Stevanović još jednom pokazao da je maestralan penadžija. Bio je to dodatni impuls njegovoj ekipi koja je samo dva minuta kasnije preokrenula preko debitanta Saldanje, ali kao što smo već rekli, to nije bio ni blizu kraj jer se TSC nije predavao do posljednje sekunde.

Možda će vas zanimati

23:15

Šta smo videli u Bačkoj Topoli?

TSC i Partizan odigrali su potencijalno najbolji meč sezone u Superligi, a tek je 1. kolo! Na kraju nije bilo pobednika, meč je završen nerešenim ishodom (3:3), a za to je "krivac" Miloš Stojić koji je u 96. minutu iskoristio nemarnu igru crno-belih koji su prokockali na taj način dva boda.

U završnicu utakmice Partizan je ušao sa prednošću od 3:2, delovalo je da je TSC u nokdaunu jer je prethodno promašio penal za vođstvo, međutim crno-bele su "upropastili" novajlije Kalulu i Antić. Prvo je ofanzivni fudbaler Partizana napravio drugi žuti na sredini terena u želji da prekine kontru, da bi potom levi bek izbacio loptu u korner, a nije morao. Upravo iz kornera je Mirčevski pogodio Stojića i postavio konačan rezultat.

Pre toga je teško i opisati šta smo sve videli: šest golova, dva promašena penala, jedan poništen gol, jedan crveni karton, kao i preokrete. TSC je bolje otvorio meč i poveo je golčinom Antonića u 12. minutu, da bi u završnici poluvremena Natho i Belić (40. i 43. minut) doneli preokret. Ipak, crno-beli su prvi od dva gola u nadoknadi primili u poslednjim trenucima prvog dela. Tada je Kanute neoprezno faulirao jednog igrača domaćeg tima unutar svog kaznenog prostora, a Ifet Đakovac je pogodio sa kreča za 2:2 pred pauzu.

U nastavku je Partizan bolje počeo, imao je priliku da povede u 55. minutu preko Natha, ali je Izraelcu živu loptu uhvatio Ilić, za njegov drugi promašaj sa kreča u crno-belom. Ni dva minuta kasnije Partizan nije imao sreće kada je Mihajlo Ilić zatresao mrežu svog prezimenjaka, pošto je Šćekić bio u ofsajdu. Sve je moglo da se promeni u 77. kada je opet Đakovac dobio priliku da sa bele tačke dovede TSC u vođstvo, ali je Stevanović još jednom pokazao da je maestralan penadžija. Bio je to dodatni impuls njegovoj ekipi koja je samo dva minuta kasnije preokrenula preko debitanta Saldanje, ali kao što smo već rekli, to nije bio ni blizu kraj jer se TSC nije predavao do poslednje sekunde.

22:59

KRAJ!

Partizan i TSC remizirali su 3:3 u verovatno najboljoj utakmici Superlige koju ćemo gledati ove sezone, a ujedno i jednu od najboljih utakmica srpskog fudbala u novijoj istoriji. Sve smo videli: tempo, golove, dramu, promašene šanse, preokret, crveni karton, a na kraju i šok u šestom minutu nadoknade.

Biće besan Igor Duljaj šta je uradio Kalulu, a zatim i Antić koji je poklonio korner Mirčevskom, da bi iz njega Stojić zakucao loptu u mrežu Ilića.

22:57

96' - GOL! 3:3! STOJIĆ!

Potpuno ludilo, crno-beli primaju gol u poslednjoj sekundi utakmice iz kornera, posle grešaka Kalulua i Antića.

22:57

95' - Crveni karton!

Aldo Kalulu je dobio drugi žuti karton i isključen je na debiju za Partizan.

22:52

90' - Počinje nadoknada!

Igraće se još pet minuta u Bačkoj Topoli, čeka nas drama do kraja!

22:46

85' - Još pet minuta!

Iz igre izlazi Antonić, a menja ga Mirčevski.

22:40

2:3 - GOL! 2:3! VODI PARTIZAN!

Neverovatan meč u Topoli, Saldanja pogodio! Potpuno je potonuo TSC nakon promašenog penala i samo dva minuta kasnije se Saldanja upisao u strelce u crno-belom. Posle gužve kod kornera sačekao je loptu i sa dva metra je "ugurao" preko crte za veliko slavlje.

Izvor: Arena Sport/Screenshot

22:39

77' - NEMA GOLA!

Stevanović fantastično skida penal Đakovca, drugi promašen udarac sa kreča!

22:37

76' - Penal za TSC!

Danilo Pantić je oborio Miloša Cvetkovića i sudija je pokazao na "belu tačku".

22:35

73' - Povredio se i Kanute

Novi peh za Partizan, povredio se Kanute, a ulazi znatno ofanzivniji Samed Baždar. Na drugoj strani Pantović izlazi, a menja ga Ćirković.

22:31

70' - Dosta od Natha!

Gol i promašen penal, stigao ga je umor i menja ga sada Pantić.

22:24

Zbog ovoga je poništen gol!

Izvor: Arena Sport/Screenshot

U ofsajdu je bio Aleksandar Šćekić.

22:21

60' - Evo promena i u TSC-u!

Radin i Rakonjac ulaze u igru, a izašli su Kuveljić i Stanić.

22:18

57' - Gol? Ne, ofsajd!

Mihajlo Ilić je postigao gol za Partizan, ali sudija pokazuje da je u pitanju ofsajd.

22:17

55' - Promašaj!

Katastrofalan šut Natha sa "kreča", živu loptu mu hvata Veljko Ilić! Ovo je tek drugi promašaj Natha sa penala od kada je u Partizanu...

Promašeni penal Bibarsa Natha.
Izvor: YouTube/Arena sport

22:15

54' - Penal za Partizan!

U prvom kontaktu sa loptom u crno-belom Mateus Saldanja je iznudio penal, napravio je Ilić faul. Sudija nije imao dilemu!

Ušli su Saldanja, Kalulu i Šćekić, a izašli Belić, Nikolić i Severina.

22:11

46' - Bez promena!

Pogledajte golove koje su u finišu poluvremena postigli Belić i Đakovac.

Pogledajte gol Kristijana Belića za Partizan.
Izvor: YouTube/Arena sport
Pogledajte gol Đakovca za TSC.
Izvor: YouTube/Arena sport

21:51

45+5' - GOL! 2:2! ĐAKOVAC!

U poslednjim trenucima prvog poluvremena Ifet Đakovac pogađa sa "bele tačke" i vodi svoj tim na odmor sa nerešenim ishodom. Prethodno je sudija prekinuo igru jer je iz VAR sobe dobio signal da je nešto bilo sporno, a potom je sam pogledao snimak na kome je video da je Kanute napravio faul u svom kaznenom prostoru.

Izvor: Arena Sport/Screenshot

21:43

43' - GOL! 2:1! BELIĆ!

Potpuni preokret crno-belih u Bačkoj Topoli za samo tri minuta! Ponovo je kiks na sredini terena, ovoga puta Ćalušića, pomogao Partizanu. Divnu akciju po levoj strani završio je Belić, pošto je loptu pustio Nemanja Nikolić, a njegov saigrač je proslavio "sa cuclom", pošto očekuje prinovu u avgustu.

Izvor: Arena Sport/Screenshot

21:41

40' - GOL! 1:1! NATHO!

Pogađa iskusni fudbaler Partizana za izjednačenje, pokazuje se opet kao vođa crno-belih iako oko njegove ruke nije traka. Sačekao je grešku Kuveljića, odmah je Kanute prosledio za Natha, a Izraelac je pogodio u svom stilu.

Gol kojim je Partizan izjednačio.
Izvor: YouTube/Arena sport

21:40

38' - Natho!

Najbolja šansa Partizana do sada. Severina je lepo "izvrteo" odbranu na desnoj strani, poslao je loptu za Nikolića, samo ju je okrznuo napadač crno-belih i stigla je do Natha, a njegov pokušaj blokira Stojić. Bilo je blizu...

21:35

34' - Čudan duel!

"Razvalio" je ramenom Stojić nadolazećeg Nikolića, što nije sankcionisano prekršajem, a nakon svega očekivala se bura između dvojice igrača. Na kraju su se prijateljski pozdravili i nastavili meč.

Izvor: Arena Sport/Screenshot

21:31

30' - Navijači i dalje protiv urpave

Od početka utakmice u Bačkoj Topoli čuju se povici upućeni rukovodstvu, navijači već mesecima unazad teraju upravu.

21:26

Pogledajte gol Antonića!

Na fantastičan način je savladao golmana crno-belih Nemanju Stevanovića.

Pogledajte gol Gorana Antonića.
Izvor: YouTube/Arena sport

21:12

1:0 - TSC VODI!

Kakva golčina Gorana Antonića! Izdržali su crno-beli samo 11 minuta i sada gube u Bačkoj Topoli nakon sigurno gola kola. Išao je lepo napad po desnoj strani, Cvetković je vratio povratnu loptu na ivicu kaznenog prostora, odakle je štoper Antonić zakucao u mrežu Stevanovića.

NI nekoliko minuta kasnije je Ćalušić bio na korak od dupliranja vođstva...

Izvor: Arena Sport/Screenshot

21:12

10' - Menig!

Vrlo dobra igra Kanutea za sada, okrenuo se i otvorio kontru brzim pasom u dubinu, prihvatio je lepo Menig, ali još jednom je pokazao da mu je završnica najslabija strana.

21:04

3' - KAKVE DVE ŠANSE!

Prvo je Stevanović spasao Partizan u dva navrata, ogromne šanse imao je Đakovac, da bi samo minut kasnije bljesnula kontra na drugoj strani i umalo je Menig savladao golmana domaćeg tima...

Izvor: Arena Sport/Screenshot

21:03

1' - Meč je počeo!

Sjajna atmosfera na TSC areni, idealni uslovi za dobar fudbal.

20:15

POSTAVA TSC-A

Ovo je sastav TSC-a: Ilić - Antonić, Ćalušić, Stojić - Cvetković, Kuveljić, Đakovac, Stanić, Petrović - Pantović, Jovanović

20:11

SALDANJA NA KLUPI

Peto najskuplje pojačanje u istoriji Partizana Mateuš Saldanja je na klupi.

Klupa Partizana: Jovanović, Živković, Šehović, Saničanin, Šćekić, Pantić, Baždar, Kalulu, Saldanja, Petković, Trifunović.

Izvor: YouTube/FK Partizan Belgrade

20:08

SASTAV PARTIZANA

Partizan igra u sledećem sastavu: Stevanović - FIlipović, Antić, Marković, Ilić - Kanute, Belić - Natho, Menig, Severina - Nikolić

20:01

Dobro došli u MONDO live!

TSC i Partizan sastaju se u prvom kolu Superlige, pa tako odmah na startu takmičenja imamo ozbiljan derbi. Publika na prelepom stadionu TSC Arena će tako od 21 čas uživati u nadamo se spektaklu koji priželjkujemo od timova Žarka Lazetića i Igora Duljaja, nakon što su promenili veliki broj fudbalera ovog leta.

Ostanite uz MONDO, pratićemo meč TSC - Partizan iz minuta u minut.

UKRATKO

  • TSC - Partizan 3:3 (2:2)
  • Golove za TSC dali su Antonić, Đakovac i Stojić, a za Partizan su redom pogađali Natho, Belić i Saldanja
  • Videli smo i dva promašena penala
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije