• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Austrije: Shvatio sam da imamo problema! Kapiten bečkog tima: Fokus na visoke lopte i presing u Banjaluci

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Šef struke bečke Austrije Mihael Vimer naravno nije bio zadovoljan nakon debakla od Šturma na "Đenerali Areni" - 0:3 (0:2) na startu austrijske Bundeslige.

 Austrija - Šturm 0:3 izjave Mihael Vimer i Manfred Fišer Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Tim iz Graca je nadigrao Bečlije u svim segmentima i vrlo vjerovatno je zaslužio ubjedljiviju pobjedu od 3:0 s obzirom da su gosti propustili sijaset prilika, pogađali i prečku, stativu...

Trener protivnika Borca u kvalifikacijama Konferencijske lige, Mihael Vimer, razumljivo nije bio zadovoljan izdanjem svog tima.

"Nismo dobro počeli, pa smo odlučili da pokušamo drugačije. Rano smo primili gol i stekli zaostatak, a nakon crvenog kartona morali smo da se 'skupimo'. Na odmor smo otišli dosta srećno sa samo 0:2, jer smo mogli imati veći deficit. Ali ne mogu kriviti svoju ekipu nakon poluvremena. Na kraju je bilo 3:0, zaslužena pobjeda. Mislio sam da ih držimo pod kontrolom, ali potvrdilo se da još uvijek imamo problema", rekao je Vimer.

Kapiten bečke ekipe Manfred Fišer je samo konstatovao očigledno:

"U ovom trenutku nismo spremni da pobijedimo Šturm iz Graca", rekao je Fišer nakon petog uzastopnog poraza od ekipe iz Graca.

Prema njegovim riječima, visoke lopte u kazneni prostor, kao i nizak intenzitet trčanja Austrije ključni su bili za poraz.

"Fokus bi trebao biti na tome, upravo to će biti traženo od nas na međunarodnoj sceni. Prespavali smo juče, a sad se brzo moramo oporaviti za četvrtak", dodao je kapiten Austrije, aludirajući na revanš meč protiv Borca u Banjaluci u drugom kolu kvalifikacija Konferencijske lige.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC