• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Završen evropski put, ali sad nam dolazi Borac! Željezničar poručio navijačima: "Ništa manje od pune Grbavice"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sarajevski Željezničar zahvalio se navijačima na podršci tokom kvalifikacija Konferencijske lige i poručio da u subotu na "Grbavici" gostuje banjalučki Borac.

 Željezničar pozvao navijače da ispune Grbavicu protiv FK Borac Izvor: MONDO/Samir Cacan

Plavi su eliminisani u drugom kolu kvalifikacija Konferencijske lige od azerbejdžanskog Nefčija (2:0), ali su u saopštenju naveli da su ponosni na prikazane partije u evropskoj sezoni, a posebno na ponašanje navijača, koji nisu napravili nijedan incident.

"Svim navijačima smo neizmjerno zahvalni, baš kao i igračima i stručnom štabu koji su dali više od maksimuma da Željo ostvari što bolji rezultat. Pokazali smo šta znači mentalitet Želje - borba do zadnje minute, podrška ekipi kod negativnog rezultat i vjera u tim jer kako slogan kaže "Protivnici, trofeji, slava, rezultati, na Grbavici se Željo iz drugih razloga prati!"

Takođe, klub sa "Grbavice" je imao poruku i za start Premijer lige Bosne i Hercegovine naredne subote kada će im u goste doći Borac iz Banjaluke, koji je takođe završio evropski put u dvomeču sa bečkom Austrijom (0:1, 1:2)

"Naše druženje, naša borba i naš način življenja Željezničara nastavlja se već za sedam dana kada na Grbavici počinje nova sezona Premijer lige BiH. U goste nam dolazi atraktivan protivnik, banjalučki Borac i ne očekujemo ništa manje od pune Grbavice. Susret Željezničar - Borac igra se u subotu s početkom od 20:45 sati. Vidimo se na našoj Grbavici", saopšteno je iz sarajevskog kluba.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC