• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi snimak košarkaške reprezentacije Srbije! Kapiten pogodio preko svih, sve pršti!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pogledajte prvi snimak treninga reprezentacije Srbije.

 Trening košarkaške reprezentacije Srbije u Areni Izvor: Twitter/screenshot/KSSrbije

Košarkaški savez Srbije objavio je prvi snimak treninga reprezentacije u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo na Filipinima (25. avgust - 10. septembar). Na klipu od pola minuta vidi se kako ekipa Svetislava Pešića u Štark areni igra "pet na pet", dok selektor stoji na terenu među igračima i daje instrukcije košarkašima podijeljenim na "bijele" i "plave".

Kapiten Srbije Bogdan Bogdanović bio je u "plavom" timu, zajedno sa Dejanom Davidovcem, Dušanom Ristićem, Vanjom Marinkovićem i Aleksom Avramovićem, dok su u "bijelom" timu Nemanja Nedović, Nikola Jović, Ognjen Dobrić, Filip Petrušev... Posebno je atraktivna bila Bogdanova trojka preko ruke, pogledajte:

Reprezentativci Srbije će u nedjelju imati slobodan dan, a onda će u ponedjeljak otputovati u Atinu, na tradicionalni pripremni "Akropolis kup" u Atini, na kojem će u utorak igrati protiv Grčke, a u srijedu protiv Italije. Potom će "orlovi" igrati protiv Portorika u Beogradu 16. avgusta, pa će otići na pripremni turnir u Kinu, gdje će u Šenženu igrati protiv domaćina, koga predvodi Aleksandar Saša Đorđević i protiv Brazila, 21. avgusta.

U danima nakon toga biće određen konačan spisak putnika "orlova" za Filipine, gdje će srpska ekipa početi ućešće na Mundobasketu u Grupi B, uz Južni Sudan, Kinu i Portoriko.

Plasman u drugu rundu izboriće po dvije ekipe iz svake grupe, a tamo će srpski tim "ukrstiti" sa grupom u kojoj su Angola, Dominikanska Republika, Filipini i Italija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC