• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bugarska legenda bijesna na napadača Barselone: Njih si prevario, mene nećeš!

Autor Dragan Šutvić

Hristo Stoičkov je uzeo na zub Usmana Dembelea i jedva čeka da on ode iz Barselone.

 hristo stoičkov kritikuje usmana dembelea  Izvor: Youtube/THIS IS ERB/Screenshot

Usman Dembele je na korak od prelaska u Pari Sen Žermen i mnogi navijači Barselone jedva čekaju da mu vide leđa. Među njima je i Hristo Stoičkov! Nekadašnji osvajač Zlatne lopte i čuveni napadač katalonskog kluba je gostujući u jednoj emisiji žestoko napao Francuza.

Dembele je od dolaska u Barselonu za 140.000.000 evra već jednom želio da napusti klub, a uglavnom nije igrao već je bio povrijeđen. To je itekako naljutilo Stoičkova koji smatra da Dembele nije ispoštovao klub iz Španije. 

"Četiri i po godine sa Dembeleom, za to vrijeme je završio 20 utakmica. Za četiri i po godine. U moje vrijeme bi mi čistio cipele! 108 utakmica je bio povrijeđen, dao je 18 golova i 16 asistencija. Izvinite, 140 miliona plus bonusi!", rekao je bijesni Stoičkov.

Podsjetio se svog dolaska u Barselonu iz CSKA iz Sofije 1990. godine i vremena i toga koliko je imao strahopoštovanja prema klubu koji ga je doveo. Ne samo da je došao u formi i dao 22 gola za sezonu već je naučio sve o istoriji kluba. 

"Ja sam naučio da znam šta je Barselona. Učio sam o eri Kubale, o Karasku, Hansu Kranklu, Linekeru, Hose Mariji Bakeru, o Huliju Salinasu... Znao sam istoriju Barselonu. A ti? Ti nikada nećeš shvatiti šta je Barselona, to ti kaže Hristo Stoičkov! Ako ne želliš da ostaneš u Barseloni bar nemoj da sramotiš ovaj grb. Reci ne želim da budem ovdje, hvala vam. Baci dres i idi", oštar je bio Stoičkov. 

Najbolji bugarski fudbaler svih vremena nije tu stao, već je prozvao i fudbalske kvalitete Francuza koga će PSŽ po svoj prilici platiti 50.000.000 evra. 

"Prevario si ljude da znaš da igraš fudbal, a to ti kažem ja jer sam ja igrao na toj poziciji. I nisi ni probao da naučiš da nešto o igračima na tvojoj poziciji koji su bili tu prije tebe. Ako ti se ne sviđa klub, hvala ti puno i doviđenja. Gospodine Laporta otvorite vrata i pustite ga da ide. Ja sam učio o ovom dresu!", ponavljao je ljutiti Stoičkov. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC