• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HUMSKA OPET IMA STRUJU! Partizan platio račun i ugasio agregat na naftu poslije mjesec dana

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Partizan je konačno izmirio dugovanje i u Humskoj ponovo ima struje.

 Partizan platio račun za struju Izvor: MN PRESS

Uprkos lošim vijestima koje su stigle iz Azerbejdžana, gdje je Sabah gotovo rutinski pobijedio Partizan u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu (2:0), stižu bar neke dobre vijesti za crno-bijele. Nakon mjesec dana ponovo ima struje u Humskoj pošto je Partizan platio račun za struju.

Još početkom jula, Partizanu je "isječena struja" zbog duga od 26 miliona dinara, nakon čega su trajala prepucavanja da li treba da je plati Fudbalski klub ili Sportsko društvo, da bi poslije svega crno-bijeli upalili agregat na naftu i na taj način su se snabdijevali u prostorijama na stadionu. Ipak, tako nešto nije bilo moguće za utakmice, tako da su pred prvu domaću utakmicu ovog vikenda protiv Radničkog iz Niša platili dug prema Elektrodistribuciji Srbije.

"Sportski žurnal" piše da je Fudbalski klub Partizan regulisao svoja dugovanja tako da nema više bojazni da bi delegati FSS i UEFA mogli čak da zabrane igranje utakmica u Humskoj, posebno pred revanš sa Sabahom koji se igra u četvrtak uveče. Prije toga, Partizan će morati da popravi samopouzdanje u nedjelju (19.30) protiv Nišlija.

"Drugi korisnik struje na istoj adresi, u Humskoj 1, Sportsko društvo Partizan priključen je poslije isključenja zbog dugovanja, na brojilo koje nije bilo "u minusu" jer nije bilo ni korišćeno nekoliko godina", piše današnji "Žurnal".

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC