• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJBOLJI IGRAČ ZVEZDE ZOVE NAVIJAČE NA STADION: "Što vas više bude, više ćemo golova dati!"

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde Žan Filip Kraso poziva navijače na meč protiv Spartaka.

 Žan Filip Kraso pozvao navijače na meč protiv Spartaka Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je furiozno počela novu sezonu u srpskom fudbalu - nakon tri kola Superlige crveno-bijeli su jedini tim sa maksimalnim učinkom. Ubjedljive pobjede protiv Vojvodine, Napretka i Mladosti ubijedile su navijače da vjeruju u tim Baraka Bahara, koji je još tokom priprema pokazao da bi mogao da bude veoma moćan.

U mašineriji izraelskog stručnjaka za sada se ističe Žan Filip Kraso, koji pogađa, asistira, razigrava i veoma se dobro zabavlja dok je na terenu u Zvezdinom dresu. Upravo je napadač koji je tokom ljeta stigao u klub pozvao navijače da u što većem broju stignu na stadion "Rajko Mitić" u subotu uveče, kada je na programu meč protiv Spartaka iz Subotice.

"Zdravo Zvezdaši, ovdje Žan Filip Kraso. Pozivam vas na utakmicu u subotu. Želimo da ostvarimo još jednu pobjedu i treba nam vaša podrška. Čujemo vas i osjetimo vašu podršku dok smo na terenu. Što vas je više na stadionu, sve više golova ćemo postizati. Nadam se da ću vas vidjeti u velikom broju u subotu", rekao je napadač koji je jedno od najvećih ljetnih pojačanja Crvene zvezde.

Podsjećamo, Žan Filip Kraso je na početku nove sezone najbolji fudbaler Crvene zvezde. Na prva tri meča u Superligi napadač iz Obale Slonovače je upisao pet golova i dvije asistencije, a u prve dvije runde izabran je i za najboljeg igrača cijele runde u srpskom šampionatu. Zbog toga je veoma brzo ušao u srca navijača i postao jedan od miljenika publike.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC