• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN VJERUJE U PREOKRET PRED NAVIJAČIMA! Humska čeka pune tribine: "Sad, kad su nas svi otpisali..."

Partizan u četvrtak od 21 čas igra revanš utakmicu protiv Sabaha iz Azerbejdžana.

 Partizan Sabah najava utakmice Izvor: MN PRESS

Partizan kod kuće dočekuje Sabah iz Azerbejdžana i juri dva gola zaostatka kako bi obezbijedio plasman u završno kolo kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Ekipa Sabah u prvoj utakmici slavila je rezultatom 2:0, međutim tim Igora Duljaja vjeruje u preokret i prolaz dalje.

Uoči revanša u četvrtak, na koji je i klub pozvao navijače, trener Igor Duljalj objasnio je kakav je igrački kadar crno-bijelih u ovom trenutku.

"Rekao sam prije sedam dana da smo razočarali navijače, ali sada smo spremni da ih obradujemo. Od igrača ću tražiti da budu agresivni od samog starta, da igraju pametno i da odmah stave do znanja protivniku gdje je došao. Bez obzira na njihovu prednost, na poštovanje i respekt koji rival zaslužuje, igraćemo na našem stadionu i očekujem da publika bude naš vjetar u leđa. Ne nadam se, nego sam siguran u preokret. I znam da će momci pocijepati ovaj novi teren, pa neka ga poslije ponovo prave i popravljaju", poručio je Duljaj.

U skladu sa tim je i najava koju je Partizan pripremio. Kroz promo spot koji poziva navijače u Humsku provlači se jasna poruka - "Sad kad su nas svi otpisali vrijeme je da pokažemo svoju snagu". U spotu se pojavljuju trenuci iz bogate istorije kluba, ali i bakljada na južnoj tribini. Pogledajte:

Najava utakmice Partizan Sabah
Izvor: Youtube / FK Partizan Beograd

Partizan je na svim utakmicama u Superligi ovog ljeta bio efikasan. Dao je tri gola u Bačkoj Topoli, po dva Vojvodini i Radničkom. Toliko mu je i sad potrebno. Na konferenciji za medije, trener crno-bijelih istakao je da neće biti mnogo oscilacija igrača kada je riječ o startnih 11: "Biće jedna ili dvije promjene u postavi, ali vidjećemo definitivno poslije današnjeg treninga. Nisam znao za taj podatak da Partizan nikada u revanšu nije nadoknadio poraz od 2:0", rekao je Duljaj.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC