• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOLAZAK U BANJALUKU I BORAC JE PUN POGODAK: Milan Makarić presrećan zbog prve pobjede i golova

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sa dva gola i asistencijom trasirao je put ka prvoj pobjedi Borca u novoj sezoni.

 Milan Makarić izjava poslije pobjede FK Borac nad FK Igman Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Milan Makarić „proradio“ je u pravom trenutku, pa je sinoć na Gradskom stadionu zaslužio titilu najboljeg igrača utakmice. Nakon prospavane noći sumirao je utiske za klupski sajt Banjalučana.

"Presrećan sam što sam postigao dva gola i dodao asistenciju, ali prije svega što je cijela ekipa pružila odličnu partiju na našem stadionu i pred našim navijačima. Sjajan osjećaj. Pružili smo odličnu fudbalsku predstavu i moramo da nastavimo u istom ritmu", rekao je Makarić.

Pobjeda nad Igmanom vrijedi crveno-plavima više od tri boda jer je nakon poraza od Željezničara bila neophodna doza samopouzdanja, a dobra igra i četiri gola u mreži rivala pokazala su da je Grbavica bila samo loš dan.

"Podigli smo se nakon poraza od Željezničara. Analizirali smo greške koje smo napravili i odmah smo se, i u narednoj utakmici, vratili na pravi put. Pobjeda koju smo ostvarili je izuzetno važna zbog samopouzdanja i vjerujem da je ovo nagovještaj sve boljih igara", dodao je Makarić,

Milan je Borčev dres zadužio prije mjesec dana. Privikao se, kaže, na sistem igre i nove saigrače, a uvjeren je da crveno plavi mogu puno u tek započetoj sezoni.

"Smatram da naša ekipa ima ogroman potencijal i kvalitet da se borimo za titulu. Ono što sam do sada mogao da primijetim je da ima dosta kvalitetnih ekipa u ligi, ali ako mi budemo u svakoj utakmicu na nivou iz dvomeča sa bečkom Austrijom, te Igmana, onda ćemo se mi sve pitati na terenu i niko neće moći da se naigra protiv nas", istakao je Makarić i pohvalio banjalučku publiku.

"Atmosfera na Gradskom stadionu je sjajna. Navijači su još jednom pokazali koliko vole ovaj klub i siguran sam da ćemo im se dobrim igrama i rezultatima odužiti za veliku podršku koju nam pružaju na svakoj utakmici.“, kaže Makarić.

Na kraju je priznao da mu je i Banjaluka prirasla srcu.

"Banjaluka mi prija i uživam u svakom trenutku u gradu. Koristim slobodno vrijeme da prošetam i da se upoznam sa gradom i za sada je sve onako kako treba da bude. Zaista, nije floskula, ali dolazak u Borac i Banjaluku je bio pravi pogodak za mene i vjerujem da će ovo biti uspješna sezona", zaključio je Makarić.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

JoviBL

Fali plejmejker. To je vise nego ocigledno. Sta god da je bilo, Dzigi je pravio razliku.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC