• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučanin vjeruje u uspjeh Zrinjskog: A što da ne postignemo gol LASK-u?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kapiten Zrinjskog Nemanja Bilbija prokomentarisao je pobjedu nad GOŠK-om, istorijski uspjeh "plemića", ali i najavio utakmicu plej-ofa Lige Evrope protiv LASK-a.

 Nemanja Bilbija Izvor: Promo/HŠK Zrinjski Mostar

Banjalučanin je sa dva pogotka preokrenuo rezultat protiv Gabeljana i trasirao put ka prvoj pobjedi aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine u novoj sezoni.

"Bilo je dosta teško, znali smo da će biti tako prije svega zbog umora, ali mogu samo čestitati publici i igračima, jer smo uspjeli da ostvarimo tri boda. Idemo dalje", izjavio je Bilbija za klušpsku televiziju i dodao da su njegovi pogoci posljedica igre cijelog tima.

"Opet ću ponoviti. Bez ovih momaka stvarno ja to ne mogu, oni meni omogućavaju šanse, a ja postižem golove".

Bilbija se potom osvrnuo i na istorijski plasman Zrinjskog, koji je ostvario plasman u grupnu fazu jednog evropskog takmičenja. Zasad je u pitanju Konferencijska liga, a u četvrtak igraju plej-of protiv LASK-a u Lincu za plasman u Ligu Evrope.

"Mi nismo još svjesni šta smo napravili, ali smo napravili pravu stvar za nas. Svaki momak sanja te evropske utakmice, pa tako i ja. Imamo u četvrtak plej-of, pa ćemo pokušati na sve načine da ostvarimo što bolji rezultat. Prije svega, očekujem jedan možda veliki tempo sa njihove strane. To su austrijske ekipe i nikada ne odustaju. Moramo da se pripremimo na to, na drugu loptu da sačuvamo. a mi ćemo pokušati da ugrozimo gol LASK-a, pa da i što da ne, postignemo pogodak protiv njih", istakao je Bilbija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC