• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LAZARE, TATA TI LAŽE! Žestoka svađa zbog propalog transfera Srbina - umiješao se i Kolarov!

Aleksandar Kolarov reagovao je poslije različitih verzija priče o sastanku povodom transfera Lazara Samardžića u Inter.

 Aleksandar Kolarov o Lazaru Samardžiću Izvor: MN PRESS

Srpski fudbaler Lazar Samardžić bio je na korak od prelaska u Inter, ali je transfer propao zbog još nedovoljno razjašnjenih okolnosti. Inter je odustao od transfera, ali nije jasno da li je za to kriv Samardžić senior, koji mu je istovremeno agent, ili je u pitanju druga menadžerska agencija iza koje stoji Rafaela Pimenta, nasljednica pokojnog Mina Rajole. Za sada samo pljušte optužbe na obje strane, a svoju verziju priče ponudio je i Aleksandar Kolarov.

Bivši kapiten Srbije bio je posrednik u pregovorima dvije (ili tri) strane, a prema njegovim riječima za propali transfer kriv je Lazarov otac Mladen, za koga kaže da ne želi da prizna da je "pokvario" posao: "U potpunosti potvrđujem verziju priče Rafaele Pimente, ja sam je i upoznao za Lazarovim ocem, a prisustvovao sam i još nekim sastancima zajedno sa svojim bratom", kazao je Kolarov.

"Da, Rafaelina verzija je apsolutno tačna, žao mi je što sam od Lazarevog oca čuo toliko laži", dodao je bivši kapiten Srbije koji je mislio na to da je Mladenu Samardžiću obećana "polovina provizije od transfera".

Takođe, Rafaela Pimenta je istakla i da ima fotografije sa sastanaka na kojima je bio i otac fudbalera Udinezea, dodavši da je zajedno sa Kolarovim obavijestila Inter da je ponuda, po kojoj bi postao najplaćeniji mladi igrač tima, prihvaćena i ostalo je da se obave ljekarski pregledi.

Jednom od sastanaka sa Interom, koji je obavljen preko video-poziva, Lazarov otac nije prisustvovao iz nejasnih razloga, međutim na kraju je sve dogovoreno, ističe italijanska agentkinja.

Izvor: Profimedia

Pimenta je objasnila i da su "nazdravili nakon što je porodica rekla da transferu u Inter", da bi poslije toga došlo do novih zahtjeva Mladena Samardžića koji je tražio više novca. S druge strane, Mladen Samardžić ističe da je Rafaelu Pimentu "vidio jednom u životu i da ne zna kako je uspjela da se umiješa u cijelu situaciju", odnosno da je nacrt ugovora vidio tek jednom i tražio da se promijeni - dok je Inter želio da priča samo sa agentkinjom, koja nije legalni zastupnik fudbalera, nego samo posrednik u čitavom transferu.

Podsjetimo, u međuvremenu je Inter odlučio da se više neće vraćati pregovorima oko Lazara Samardžića, ali neće biti iznenađenje ako mladi srpski fudbaler promijeni sredinu u sljedećih sedam dana. Navodno, za njega su zainteresovani i drugi italijanski klubovi poput Juventusa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC