• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari organizuju protest protiv Uprave Partizana! "Stanimo na put diletantskom vođenju kluba"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Najvatreniji navijači Partizana žele da otjeraju rukovodstvo kluba i nakon bojkota pozivaju sada na protest.

 Grobari najavili proteste protiv Uprave Partizana Izvor: MN PRESS

Dobro je poznato da su navijači Partizana već duže vremena nezadovoljni radom rukovodstva kluba na čelu sa predsjednikom Miloradom Vučelićem i tehničkim direktorom Milošem Vazurom i od njih traže da napuste klub. Slušali smo kako na utakmicama skandiraju "uprava napolje", nakon toga je otpočeo i bojkot najvatrenijih pristalica Grobara, dok se sada sprema novi vid obračuna sa čelnicima kluba.

Grobari su najavili protest protiv uprave koji će biti organizovan 31. avgusta od 18 časova na Terazijama, dakle prije revanša sa Nordsjelandom (prvi meč Partizan je izgubio 5:0 i susret je bez takmičarskog značaja), a u saopštenju su objasnili da pozivaju sve navijače da im se pridruže u ovoj borbi.

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

"Grobari, navijači Partizana, ljubitelji fudbala, Nemamo prava da budemo ljuti na igrače Partizana! Pobjede i porazi su sastavni dio fudbala a i života generalno. Da je prijatno, nije ni malo! Da smo bijesni i ogorčeni, jesmo, do srži! Adresa na koju treba usmjeriti sav bijes je uprava fudbalskog kluba Partizan. Oni su apsolutni krivci za položaj kluba i stanje u njemu. Poraz od 5:0 nije ni prvi ni posljednji koji ćemo doživjeti ali se diletantskom načinu vođenja kluba mora stati na put!"

"Pozivamo sve navijače Partizana da nam se pridruže na protestnom skupu i šetnji koju ćemo organizovati 31. avgusta prije revijalne revanš utakmice protiv Nordsjelanda u Beogradu. Skup je kod Terazijske česme u 18 časova nakon čega ćemo prošetati do stadiona JNA i jasno reći šta mislimo o upravi kluba. Probudite se, aktivirajte se, dogorjelo je", navodi se u saopštenju.

Podsjetimo, Partizan je i u novu sezonu krenuo toplo-hladno pošto je uz dosta muke pobijedio Sabah nakon boljeg izvođenja penala, da bi potom u Danskoj doživio jednu od najvećih sramota u istoriji. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC